Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Arsimi dhe Psikologji

Arsimi dhe Psikologji kategoria në të cilën ju mund të gjeni të gjitha në lidhje me kujdesin e fëmijëve, ADHD në fëmijët, divorc të lartë konflikti dhe fëmijët, Business Intelligence, etikës në vendin e punës, të mësuarit në distancë, mirësjelljes në internet, trajnim komunikimi...

---------------------------------------------------------

Dhe vendimet TEST karakter

Disa vendime të vështira dhe secili do të drejtojë çështjen për të ofruar një gamë të përgjigjet, në vend se të japë informacion specifik ....
ju dini se si të mbrojnë veten dhe vetëm gjë që ju bëni është të kthehet mbi sytë?

1 njerëz të Rënda ... thonë se ata nuk e kujdesit - por jo!

urdhërimin e ushqimit në zyrë dhe duke i kërkuar një koleg që ju do të donte për të ngrënë. Ajo thotë: Unë nuk e kujdesit. Ju përgjigjeni: E pra, për Ill na nje pica. Pastaj ajo e bën një fytyrë e neveritur dhe i tha: Oh, dje kam ngrënë një pizza. Pastaj ju thoni: Ok, atëherë unë e quaj kineze dhe ajo grinned përsëri, Oh, ushqim kinez kam marrë urth. Dhe kështu në pafundësi. Disa njerëz thjesht nuk dinë se çfarë duan derisa ata të dëgjojnë një alternativë, një vendim mund të bëhet mënyra e vetme për ti rezistuar të tjerët sugjerime.Si për të vazhduar: Njerëz të tillë janë shpesh më të lehtë për të përcaktuar se çfarë, por nuk duan atë që duan. Bëj një koleg që ju nuk do të duan për të ngrënë dhe të procesit të eliminimit shpejt youll të marrë përgjigje.

2 persona serioze ... premtimin male dhe lugina - por kurrë nuk përmbushet
premtim
pyesin nëse ndonjë prej tyre - A doni të rezervoni biletat ajrore? ose do të ju them të gjithë, kur takimi? - Ju do të merrni gjithmonë të njëjtën përgjigje, e vendosur dhe inkurajuese: daaa, natyrisht! Ashtu siç e dini paraprakisht se ky person do të bëjë atë që premtoi, dhe kur ankesa e saj, dhe do të pretendojnë se ajo nuk do të thonë apo premtojmë se kjo do të bëhet sa më shpejt të jetë e mundur.

Si për të vazhduar: Preformulirajte pyetje dhe në vend të do të bëni ju ..? thonë, Kur po ju do të bëjë pikërisht këtë dhe këtë. Kur ju lidh dikë në një kufi të caktuar dhe në këtë mënyrë përdorin fjalë të saktë, duke i inkurajuar atë që të parashikoj se si dhe kur ata hyjnë në detyrë në orarin tuaj. Dhe i pyet se si ju mund të ndihmojë që në fakt bëjnë atë që premtoi.

3 persona të vështirë ... e vështirë për tiu përgjigjur pyetjeve të thjeshta

Disa vendime të vështira dhe secili do të drejtojë çështjen për të ofruar një seri të përgjigjet, në vend se të japë informacion specifik. Ju, për shembull, kërkoni: A jeni per kafe? Një përgjigje mik: Oh, kjo do të jetë e madhe, por ndoshta unë ende kanë shumë kafeinë, ju e dini, dikush në zyrën time tha ... Çfarë duhet të bëni: Njerëzit nuk e shohin detaj të tërë. Xhehennemi të ndihmojë personin më të mirë për të shpallur atë që duan një përgjigje të qartë. Vetëm më tregoni nëse ju do apo nuk do të ... dhe nëse fillon të klloun dhe thonë: Oh, të gjitha varet, ju e dini ... të ndaluar dhe të thonë, Eja, eja të mendojmë, kështu që më tregoni në 10 minuta ...

4 persona serioze ... Kurrë dëgjuar

Porječkate me një partner për gjëra të vogla, por shpejt zhvillohet në një luftë të vërtetë, sepse ju keni ndjenjën se ai nuk kishte dëgjuar fjalët tuaja. Mad në atë sepse ai është gjithmonë vonë dhe kurrë nuk u tha që të mos, vazhdimisht duke përsëritur se ai ishte nën stres, kështu që nuk ka kohë për të, kokë asgjë dhe të përdredhur kaq kaq kaq vonë. Ju shpjegoj atij se ajo nuk ishte një problem në vonesë, por se ajo nuk duket të jetë vonë, por si të shurdhërit të flasin. Të dy prej jush besoj se ju jeni të drejtë dhe argumenti është asnjë zgjidhje në horizont.

Çfarë duhet të bëni: Nëse ju nuk mund të pajtohen për diçka, ose në qoftë se është e qartë se biseda ishte duke shkuar askund, të ndaluar atë. Thuaj: Unë tani të bërë kafe, edhe flasim për këtë më vonë. Pastaj ju dhe partneri juaj të shkruani në letër tri gjëra që shpjegojnë saktësisht se çfarë ju doni ose nuk doni, dhe pastaj qetësi të flasim për këtë.

5 persona të Rënda ... bëjnë të ndiheni keq kjo situatë është e njohur si një kapur 22 sepse në të vërtetë askush nuk mund të bëjë që ju ndjeheni diçka - gjë tuaj e vet. Prandaj, është e padrejtë të thuhet se dikush ju ben te ndiheni, për shembull, i mençur, apo të mjerueshme. Ju lejoni veten të poshtëruar. Njerëzit që tju trajtojë edhe përçmimi në përgjithësi nuk janë të vetëdijshëm për komentet e tyre është zgjuar përgjuara.

Çfarë duhet të bëni: Në vend që menjëherë të miratojë një qëndrim mbrojtës, të ndryshojë qasjen tuaj. Ju nuk mund të ndryshojë mënyrën se si dikush trajton ju, por ju mund reagimi i saj dhe ndjenjat. Paramendoni se ju dhe ky person ndahet një murri të padukshëm xhami prapa të cilat ju janë të mbrojtura dhe çdo gjë që ajo tha apo bëri, ajo nuk do të arrijnë ju.

6 njerëz të Rënda ... janë egoiste dhe të pamëshirshme Ka njerëz që mendojnë vetëm për veten e tyre dhe kurrë nuk përpiqen të mendojnë se si të tjerët. Rrallë janë të vetëdijshëm për mjedisin, sepse ata merren me ta vetëm dhe si diçka që ndikon ato. Sigurisht ata do të, si gjithë të tjerët, ju duhet të konsideroni para adventage diçka, por kjo teori e bukur nuk është gjithmonë e lehtë për të vënë në veprim.

Çfarë duhet të bëni: Nëse jeni të pakëndshme me someones egoizmit dhe të paepur, por nuk duan të diskutojnë këtë, përdorni humor. Për shembull, nëse shoku juaj përmend jo-taktike mungesën e vazhdueshme të parave, pothuajse qortues që ju, si ju jeni për të fajësuar, sepse ata kaluan shumë, them asaj, ju jeni plotësisht të drejtë. Për të fituar si ju, përsëri, unë shpenzuar të gjitha stilettos sexy! Koha do të thonë se ai është i pandjeshëm për problemet tuaja dhe ju nuk do të ofendoj. Pastaj të ndryshojë temë dhe të harrojmë atë - sepse me të vërtetë nuk ka kuptim në barrën e ndjenjave negative.

7 persona të vështira ... Të gjithë ata e dinë më mirë se ju jeni ata që ju sapo ju keni kthyer nga një udhëtim të mrekullueshëm në Barcelonë, pyesin se si keni qenë, atëherë ju ndalet pas tre dënime të them se ata ishin në Barcelonë, vetëm më gjatë, në një më të mirë hotel, dhe koha ishte e bukur! Për të vazhduar: Kjo nuk është mirë të them asgjë. Njerëzit janë të vërteta të rëndësishme kryesisht për shkak se ata janë të pasigurt, xheloz ose të dyja. Pra, nuk reagojnë deri tregime personi të tillë për përvojat e tij të mahnitshme - vetëm i mbajnë të qetë. Nëse jeni duke kërkuar në qoftë se ju dëgjoni, përgjigjet me qetësi: Sinqerisht, Im pak i hutuar. Ju pyeti se si isha, dhe tani ne ishim duke folur rreth asaj se si ju dhe vërtetë nuk e di se çfarë unë mund të shtoni atë. Dhe pastaj të ndryshojë temë. Njerëz të tillë duhet të paralajmëruar të sillen keq, por ju nuk mund të ju lejojnë të kafshojë sjelljen e tyre.

8 njerëz të Rënda ... gjithmonë fajësojnë koleg tjetër nga universiteti në atë kohë nuk ishte bërë ende pjesë e saj në letër hulumtim që ju shkruani së bashku, por ju mbajti duke u përpjekur të provojë se nuk është e gabuar: pra unë e nevojshme vetëm një libër këtë, por unë nuk mund të gjeni kudo tjetër, të përsëritura ose ju siguron se çdo gjë është shkruar, por është një dokument fshihet. Ndoshta ju do të vëreni se ju duken dhe shmang shtyn dridhet e saj zë pak.

Çfarë duhet të bëni: Mos analizuar karakterin e saj as sende të saj në hundë që keni gënjyer. Vetëm të shpjegojë asaj që ju të dy sjellë në një situatë të vështirë dhe të përpiqemi të gjejmë një zgjidhje së bashku, dhe e ardhmja nuk mbështeten në të.
4 këshilla për marrëdhënie më të mira
1 Numri i vete deri në dhjetë - një përgjigje e mirë më vonë se bie diçka në vendin e vet. 2 Paramendoni veten në vend të një personi tjetër dhe ju do të kuptoni më mirë mesazhin e tij. 3 Të jetë i sigurt që ju dëshironi. 4 Vëzhgoni personin të cilin po flisni kush ishte, dhe pavarësisht nëse jeni dakord me pikëpamjet e saj. Simbolit 1111111111 - Testet IQ (
ju dini se si të mbrojnë veten dhe vetëm gjë që ju bëni është të kthehet mbi sytë?

1 njerëz të Rënda ... thonë se ata nuk e kujdesit - por jo!

urdhërimin e ushqimit në zyrë dhe duke i kërkuar një koleg që ju do të donte për të ngrënë. Ajo thotë: Unë nuk e kujdesit. Ju përgjigjeni: E pra, për Ill na nje pica. Pastaj ajo e bën një fytyrë e neveritur dhe i tha: Oh, dje kam ngrënë një pizza. Pastaj ju thoni: Ok, atëherë unë e quaj kineze dhe ajo grinned përsëri, Oh, ushqim kinez kam marrë urth. Dhe kështu në pafundësi. Disa njerëz thjesht nuk dinë se çfarë duan derisa ata të dëgjojnë një alternativë, një vendim mund të bëhet mënyra e vetme për ti rezistuar të tjerët sugjerime.Si për të vazhduar: Njerëz të tillë janë shpesh më të lehtë për të përcaktuar se çfarë, por nuk duan atë që duan. Bëj një koleg që ju nuk do të duan për të ngrënë dhe të procesit të eliminimit shpejt youll të marrë përgjigje.

2 persona serioze ... premtimin male dhe lugina - por kurrë nuk përmbushet
premtim
pyesin nëse ndonjë prej tyre - A doni të rezervoni biletat ajrore? ose do të ju them të gjithë, kur takimi? - Ju do të merrni gjithmonë të njëjtën përgjigje, e vendosur dhe inkurajuese: daaa, natyrisht! Ashtu siç e dini paraprakisht se ky person do të bëjë atë që premtoi, dhe kur ankesa e saj, dhe do të pretendojnë se ajo nuk do të thonë apo premtojmë se kjo do të bëhet sa më shpejt të jetë e mundur.

Si për të vazhduar: Preformulirajte pyetje dhe në vend të do të bëni ju ..? thonë, Kur po ju do të bëjë pikërisht këtë dhe këtë. Kur ju lidh dikë në një kufi të caktuar dhe në këtë mënyrë përdorin fjalë të saktë, duke i inkurajuar atë që të parashikoj se si dhe kur ata hyjnë në detyrë në orarin tuaj. Dhe i pyet se si ju mund të ndihmojë që në fakt bëjnë atë që premtoi.

3 persona të vështirë ... e vështirë për tiu përgjigjur pyetjeve të thjeshta

Disa vendime të vështira dhe secili do të drejtojë çështjen për të ofruar një seri të përgjigjet, në vend se të japë informacion specifik. Ju, për shembull, kërkoni: A jeni per kafe? Një përgjigje mik: Oh, kjo do të jetë e madhe, por ndoshta unë ende kanë shumë kafeinë, ju e dini, dikush në zyrën time tha ... Çfarë duhet të bëni: Njerëzit nuk e shohin detaj të tërë. Xhehennemi të ndihmojë personin më të mirë për të shpallur atë që duan një përgjigje të qartë. Vetëm më tregoni nëse ju do apo nuk do të ... dhe nëse fillon të klloun dhe thonë: Oh, të gjitha varet, ju e dini ... të ndaluar dhe të thonë, Eja, eja të mendojmë, kështu që më tregoni në 10 minuta ...

4 persona serioze ... Kurrë dëgjuar

Porječkate me një partner për gjëra të vogla, por shpejt zhvillohet në një luftë të vërtetë, sepse ju keni ndjenjën se ai nuk kishte dëgjuar fjalët tuaja. Mad në atë sepse ai është gjithmonë vonë dhe kurrë nuk u tha që të mos, vazhdimisht duke përsëritur se ai ishte nën stres, kështu që nuk ka kohë për të, kokë asgjë dhe të përdredhur kaq kaq kaq vonë. Ju shpjegoj atij se ajo nuk ishte një problem në vonesë, por se ajo nuk duket të jetë vonë, por si të shurdhërit të flasin. Të dy prej jush besoj se ju jeni të drejtë dhe argumenti është asnjë zgjidhje në horizont.

Çfarë duhet të bëni: Nëse ju nuk mund të pajtohen për diçka, ose në qoftë se është e qartë se biseda ishte duke shkuar askund, të ndaluar atë. Thuaj: Unë tani të bërë kafe, edhe flasim për këtë më vonë. Pastaj ju dhe partneri juaj të shkruani në letër tri gjëra që shpjegojnë saktësisht se çfarë ju doni ose nuk doni, dhe pastaj qetësi të flasim për këtë.

5 persona të Rënda ... bëjnë të ndiheni keq kjo situatë është e njohur si një kapur 22 sepse në të vërtetë askush nuk mund të bëjë që ju ndjeheni diçka - gjë tuaj e vet. Prandaj, është e padrejtë të thuhet se dikush ju ben te ndiheni, për shembull, i mençur, apo të mjerueshme. Ju lejoni veten të poshtëruar. Njerëzit që tju trajtojë edhe përçmimi në përgjithësi nuk janë të vetëdijshëm për komentet e tyre është zgjuar përgjuara.

Çfarë duhet të bëni: Në vend që menjëherë të miratojë një qëndrim mbrojtës, të ndryshojë qasjen tuaj. Ju nuk mund të ndryshojë mënyrën se si dikush trajton ju, por ju mund reagimi i saj dhe ndjenjat. Paramendoni se ju dhe ky person ndahet një murri të padukshëm xhami prapa të cilat ju janë të mbrojtura dhe çdo gjë që ajo tha apo bëri, ajo nuk do të arrijnë ju.

6 njerëz të Rënda ... janë egoiste dhe të pamëshirshme Ka njerëz që mendojnë vetëm për veten e tyre dhe kurrë nuk përpiqen të mendojnë se si të tjerët. Rrallë janë të vetëdijshëm për mjedisin, sepse ata merren me ta vetëm dhe si diçka që ndikon ato. Sigurisht ata do të, si gjithë të tjerët, ju duhet të konsideroni para adventage diçka, por kjo teori e bukur nuk është gjithmonë e lehtë për të vënë në veprim.

Çfarë duhet të bëni: Nëse jeni të pakëndshme me someones egoizmit dhe të paepur, por nuk duan të diskutojnë këtë, përdorni humor. Për shembull, nëse shoku juaj përmend jo-taktike mungesën e vazhdueshme të parave, pothuajse qortues që ju, si ju jeni për të fajësuar, sepse ata kaluan shumë, them asaj, ju jeni plotësisht të drejtë. Për të fituar si ju, përsëri, unë shpenzuar të gjitha stilettos sexy! Koha do të thonë se ai është i pandjeshëm për problemet tuaja dhe ju nuk do të ofendoj. Pastaj të ndryshojë temë dhe të harrojmë atë - sepse me të vërtetë nuk ka kuptim në barrën e ndjenjave negative.

7 persona të vështira ... Të gjithë ata e dinë më mirë se ju jeni ata që ju sapo ju keni kthyer nga një udhëtim të mrekullueshëm në Barcelonë, pyesin se si keni qenë, atëherë ju ndalet pas tre dënime të them se ata ishin në Barcelonë, vetëm më gjatë, në një më të mirë hotel, dhe koha ishte e bukur! Për të vazhduar: Kjo nuk është mirë të them asgjë. Njerëzit janë të vërteta të rëndësishme kryesisht për shkak se ata janë të pasigurt, xheloz ose të dyja. Pra, nuk reagojnë deri tregime personi të tillë për përvojat e tij të mahnitshme - vetëm i mbajnë të qetë. Nëse jeni duke kërkuar në qoftë se ju dëgjoni, përgjigjet me qetësi: Sinqerisht, Im pak i hutuar. Ju pyeti se si isha, dhe tani ne ishim duke folur rreth asaj se si ju dhe vërtetë nuk e di se çfarë unë mund të shtoni atë. Dhe pastaj të ndryshojë temë. Njerëz të tillë duhet të paralajmëruar të sillen keq, por ju nuk mund të ju lejojnë të kafshojë sjelljen e tyre.

8 njerëz të Rënda ... gjithmonë fajësojnë koleg tjetër nga universiteti në atë kohë nuk ishte bërë ende pjesë e saj në letër hulumtim që ju shkruani së bashku, por ju mbajti duke u përpjekur të provojë se nuk është e gabuar: pra unë e nevojshme vetëm një libër këtë, por unë nuk mund të gjeni kudo tjetër, të përsëritura ose ju siguron se çdo gjë është shkruar, por është një dokument fshihet. Ndoshta ju do të vëreni se ju duken dhe shmang shtyn dridhet e saj zë pak.

Çfarë duhet të bëni: Mos analizuar karakterin e saj as sende të saj në hundë që keni gënjyer. Vetëm të shpjegojë asaj që ju të dy sjellë në një situatë të vështirë dhe të përpiqemi të gjejmë një zgjidhje së bashku, dhe e ardhmja nuk mbështeten në të.
4 këshilla për marrëdhënie më të mira
1 Numri i vete deri në dhjetë - një përgjigje e mirë më vonë se bie diçka në vendin e vet. 2 Paramendoni veten në vend të një personi tjetër dhe ju do të kuptoni më mirë mesazhin e tij. 3 Të jetë i sigurt që ju dëshironi. 4 Vëzhgoni personin të cilin po flisni kush ishte, dhe pavarësisht nëse jeni dakord me pikëpamjet e saj. Simbolit 1111111111 - Testet IQ (
> Si për të mësuar anglisht
> Si të motivojnë fëmijën tuaj për të mësuar
> dhe himni kombëtar francez si pasojë
> Si të shpejt të mësuar
> ... Çfarë është aktivizuar qymyr
> Teoria e Relativitetit Einsteins
> Si për të bërë një detektor metalik
> Cila është Marrëveshja e Dejtonit
> Kuptimi i Emrave të AKSHsë
> FJALOR INTERNET dhe përkufizimet
> Si të visheni për fëmijën lule
> Si të mësojnë anglisht me këngë
> Agresioni NË FËMIJË
> Cili është rimë Përkufizimi i rimë
> Cilat aktivitete jashtëshkollore për të zgjedhur?
> BEST SHITJA prill Fools joke
> Si mund të marr kripë | Arsimi?
> Si të shkruani shënime
> Si për të bërë një kostum ujku
> .? Si të shkruani një vullnet