Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Arsimi dhe Psikologji

Arsimi dhe Psikologji kategoria në të cilën ju mund të gjeni të gjitha në lidhje me kujdesin e fëmijëve, ADHD në fëmijët, divorc të lartë konflikti dhe fëmijët, Business Intelligence, etikës në vendin e punës, të mësuarit në distancë, mirësjelljes në internet, trajnim komunikimi...

---------------------------------------------------------

Kompletimi dhe LIFE përballen me shumë të rinj

. Njerëzit fytyrë rinore mesatarisht jetojnë më gjatë se ata që të duket i parakohshëm, sipas një studimi të ri shkencor dhe përkohësisë e jetës
përkohshmëri dhe jeta
/ >
Njerëzit fytyrë rinore mesatarisht jetojnë më gjatë se ata që të duket i parakohshëm, sipas një studimi të ri shkencor.

Studimi, nga ekipi danez shpenzuar mbi 387 çifte të binjakëve, për të përcaktuar lidhjen qarta të jetë e gjatë dhe pamjen rinore.

Ekspertët janë një grup i vullnetarëve - infermierë, mësues, stërvitje, etj - në kërkim për fotot në bazë që është vlerësuar i binjakëve do të jetojnë më gjatë. Të anketuarit ishin vëllezër të zgjedhur rregullisht dhe motrat nga çiftet që dukej më i ri - dhe fitoi.Pas shtatë viteve të vëzhgimit tregoi se diferenca në kohëzgjatjen e jetës së binjakëve është i lartë si ajo ishte një përshtypje të fortë që ka një ndryshim në vite. Mosha aktuale, gjinia dhe profesioni nuk kishte asnjë ndikim në rezultatet.

Të gjithë binjakët janë fotografuar në 70s, 80s dhe viteve 90 të jetës.

Ekipi gjeti gjithashtu se rezultatet e një shpjegim shkencor. The telomeres, elementet e ADN-së që përcaktojnë aftësinë e qelizave për rigjenerimin, mund të shoqërohet me njerëz të dëshpëruar në kërkim dhe shëndetin e tyre - telomeres shkurtra kumtoj një sëmundje me shpejtësi dhe plakjes.

Ekspertët besojnë se faktorët që ndikojnë në gjatësinë e jetës siç janë gjenet, mjedisit, stresi, dhe standardeve, dhe se ata të gjithë lënë shenja të dukshme në fytyrën e tij. Mjekët do të duket prandaj pacientëve krahasuar me moshën e tyre aktuale duhet të vlerësojnë se sa seriozisht gjendjen alarmante FMN `i shëndetin e tyre.

përkohshmëri dhe jeta

> Si për të ndaluar sharjet
> studiojnë jashtë vendit Australia
> TRAJTIMI e mirësjelljes Sa njohur dhe sjellja e sjellshme
> Çfarë filloi përdorimin posterat | Arsimi?
> Si të jetë i sigurt
> Cilat provimin e anglisht për të zgjedhur FCE, CAE, TOEFL, dhe ndoshta disa të tjerë për të marrë në të ardhmen e universiteteve jashtë vendit
> Si për të dhënë një paraqitje e vendimit përfundimtar
> Si të mësojnë anglisht në polonisht flasin.
> GJËRAT Paranormal, dëshmi Rimishërimi
> .? Çfarë është levë
> Si Globe induksion
> Xhelozia tek fëmijët, xhelozia ne martese
> Cili është Census 2011 |? Arsimi ?
> Çfarë është të luajë me fëmijën tuaj për të zhvilluar mendjen e tij?
> SI TE HELP hyperactive fëmijë FEMIJEVE hyperactive në kopsht, e shkollë shkollë fëmija hyperactive
> Si ari është bërë një monedhë botërore |? Arsimi
> Si të kapërcejnë nostalgjinë duke punuar si një au pair
> Si e ka në Amerikën e Shtetit
> Cila është gjeografia e kroate | Arsimi?
> Pse shkoni në kolegj?