Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Arsimi dhe Psikologji

Arsimi dhe Psikologji kategoria në të cilën ju mund të gjeni të gjitha në lidhje me kujdesin e fëmijëve, ADHD në fëmijët, divorc të lartë konflikti dhe fëmijët, Business Intelligence, etikës në vendin e punës, të mësuarit në distancë, mirësjelljes në internet, trajnim komunikimi...

---------------------------------------------------------

Mendime MUDRE për jetën

.. Mendime urti mbi jetën na çon nëpërmjet jetës Jeta më ka mësuar që unë duhet të përballen me problemet dhe se ata nuk duhet të hezitoj unë mësova se kohët e mirë për mua të jem trim dhe jo le frikën ...
mendimet e mençur për jetën na çojnë përmes jetës. ÇFARË JU ka mësuar tani të jetoj? Ne jetojmë jetën përpara, por e kuptojnë atë prapa, tha Nietzsche. Unë vetëm të fillojnë të kuptojnë plakjes jetë më të mirë?

Charles Le Gai Eaton: Jeta më ka mësuar për të pranuar budallallëkun e tij vet dhe kontradiktat e pashmangshme të karakterit të tij, të pranojë se nuk është fati im që të bëhet një njeri ajo që kam kërkuar të jetë. Për të provuar për të parë njerëz si ata e shohin veten e tyre, sepse ata mund ta kuptojnë.

Frei Bette: Për të respektojë dallimet midis hije të ndryshme të gri. Të besosh se njerëzit do të duan mua, nëse unë dua ata. Unë besoj se njerëzit, pjesërisht sepse ai ishte shumë i vështirë të jetë e mbushur me mosbesim, dhe për të pranuar zhgënjimin e njerëzve është një nga ngjarjet e jetës së përbashkët, sepse hidhërimi shkaktuar dëm vetëm veten. Kam kuptuar se ajo ishte më mirë, kur ju mund të shikoni, në vend se ankohem!Bono: Kam mësuar se Im mësuar ngadalë, por kur unë heqë një qindarkë nga qielli, ajo është fort kap. Kapur atë dhe nuk e le të shkojnë. Unë vetëm keqardhje se unë të kuptojë ngadalë.

Paulo Coelho: Kam mësuar të mendojnë për veten si shtegtar: udhëtojnë me bagazh pak, rri me pelegrinët tjetër, Im lehtë, unë shoh të gjithë rreth teje, dije se është Perëndia është në çdo gjë, unë të ketë një qëllim në mendje. Midis mësuesve dhe nxënësve është shërim të energjisë. Nëse ju të përpiqet të jetë vetëm një mësues, ju jeni të humbur. Nëse ju të përpiqet të jetë vetëm një student, edhe ju ka humbur. Qëllimi im është që të jetë në kontakt të vazhdueshëm me Zotin, që të dini se gëzimi dhe dhembja janë dy anët e së njëjtës medalje.

Albina DU BOISROUVRAY: Pasi kam humbur djalin tim, kuptova se në qoftë se kam ndërmend të vazhdojë të marrë të dhënë dashuri, unë duhet të mbështetet në veten tuaj të brendshme. Aftësia për të dashuri nuk mund të bazohet vetëm në një marrëdhënie dashurie të vetme, sepse në qoftë se një partner lë, krejtësisht të humbur ekuilibrin dhe hutuar ju. Kështu që unë mendoj se sundimi i saj i mençur e jetës në përpjekje për të ndërtuar veten tuaj të fortë, nga e cila pastaj ju mund të vërtetë të japë dashuri. Pastaj, nuk është më e varur në këmbim të dashurisë. Kam mësuar se asgjë nuk është i sigurt dhe se koha kalon shpejt. Unë kam shumë pak kohë për gjëra të ndryshme: për të shijuar njerëz, të gëzojnë ato dua, për të zbuluar rrugën e tyre dhe për ngjyrat e tyre. Ju nuk mund të dinë nëse ajo është këtu sot dhe nesër të jenë atje. Kjo vlen për tërësinë e jetës.

Alfredo Guevara: Kam mësuar se jeta është shumë e vështirë, ndonjëherë tragjike, por gjithmonë vlerë e gjallë. Nuk ka asgjë më të bukur se krijimit. Im nuk flasim vetëm për art apo shkencë, por në lidhje me potencialin njerëzor, që ju mund të jetë krijuese edhe në më të thjeshtë e Lifes momente. Kujdesi për të tjerët, dashuri, një zgjim i ndërgjegjes ... studentët janë momente të mrekullueshme në jetën e kur ju ndjeheni se personi i ri zgjon kureshtje për fusha të ndryshme të dijes dhe ndjeshmëri. Një ngjarje e tillë mund të shkaktojë një ndjenjë se jeta nuk është vetëm e bukur, por se ishte më shumë se i justifikuar.

DAVID Frost: Babai im e përdorur për të thënë: Edhe një orë që nuk punojnë si duhet dy herë në një kohë ditore tregojnë. Çdokush ju mund të mësoni diçka në qoftë se jeni të gatshëm për të shkuar në një kërkim për të mësuar dhe madje edhe u ndal orën. Kjo është e rëndësishme sepse ajo është e njohur për të gjithë ata të cilët duhet të sillen në të njëjtën mënyrë. Unë gjithashtu mësova se kur diçka duket shumë e mirë, dhe zakonisht është shumë e mirë për të qenë e vërtetë dhe pse: Gjithmonë shikojmë një kalë dhuratë në gojë.

Shimon Peres: Jeta na mëson se është tejet e shkurtër, kështu që mos të humbim kohë në, zemërim pesimizmi dhe iluzion. Duke qenë kaq të shkurtër, të shikojnë lulet e tij, jo gjemba: Jeta ka një shije, erë dhe formën e një lule. Jeta gjithmonë na godet dhe torturuan, por fatmirësisht unë nuk zhgenjeheni.

Sophia Loren: Një Jeta më mësoi të jetë i lumtur për gjëra të bukura që kam arritur, si dhe familjen e paçmueshme.

Sejjid Hossein Nasr: Jeta Ive mësuar se jeta është qëllimi suprem i ditur të vërtetën dhe jetën në përputhje me të vërtetën. Disa herë në jetën time Ive të vërtetë kanë vuajtur më shumë gjatë revolucionit iranian, kur kam humbur të gjithë pasurinë e tyre, një shtëpi dhe një bibliotekë private. Në vitin 1979. Unë kisha për të filluar nga e para. Kur isha me burrin e saj dhe dy fëmijët e ardhur nga Irani, ishte përvojë shumë traumatike, por kam arritur të kapërcej atë, sepse jeta laike për mua nuk është jeta reale. Jeta e vërtetë është zhytje në njohjen e së vërtetës. Me njohuri Unë do të thotë urtësi vërtetë, Jnana sanskrit, njohuri në lidhje me shpëtimin e shpirtit. Në një moshë të re kuptimi i jetës në këtë botë, e kuptova si një karrem, thotë Kurani.

David Lynch: Një Jeta më bëri që të kuptojnë se çdo qenie njerëzore është një të ardhme të mrekullueshme pret. Ata thonë se ne jemi shkëndija e flakës hyjnore. Çdo person ka një shans për të reflektuar në foto më të gjerë dhe të jetuarit në harmoni me të.

Sharon Stone: Jeta ju mëson për të marr, shkundni pluhurin dhe të fillojnë nga e para.

Anjelica Huston: Një jetë kam mësuar se kam dashur të merren me probleme dhe se ata nuk duhet të hezitoj. Kam mësuar se herë e mirë për mua të jem trim dhe nuk e le frika.

Bob Geldof: Jeta më ka mësuar se më e vështirë për të jetuar.

> Si për të financuar studimet tuaja
> Si te zgjidhni një shkollë gjuhën se çfarë kritere duhet të ndiqet kur zgjedhjen e atë
> KOMUNIKIMI ME FEMIJET
> . Si për të mësuar anglisht
> përqendrimit në aftësinë njohëse FËMIJËVE dhe zhvillimi kognitiv i fëmijëve
> Si për tu përgatitur për provimet
> Si për të mbajtur shkollën
> Si të pasuar
> Çfarë është një dekadë
> Si për të identifikuar të rrezikshëm plastike |? Arsimi
> Si për të mësuar fëmijët me DS
> Si në mënyrë efektive për të mësuar
> Xhelozia tek fëmijët, xhelozia ne martese
> Si për të ruajtur informacione
> standard Student enë shitje për studentët
> gjuha angleze frazat kryesore
> .....? Çfarë është decentralizimi
> . Si të shkurre
> Si për të ndërtuar besimin
> Si të përqëndrohet në shkencë