Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Arsimi dhe Psikologji

Arsimi dhe Psikologji kategoria në të cilën ju mund të gjeni të gjitha në lidhje me kujdesin e fëmijëve, ADHD në fëmijët, divorc të lartë konflikti dhe fëmijët, Business Intelligence, etikës në vendin e punës, të mësuarit në distancë, mirësjelljes në internet, trajnim komunikimi...

---------------------------------------------------------

Mendoni pozitiv dhe optimist

Optimizmi mund të vlerësohet lehtë dhe është i qëndrueshëm për periudha të gjata, edhe pse ajo tenton të bjerë me moshën mendime pozitive të çojë në optimizëm..
Optimizmi është e mirë për zemrën e njeriut
optimizmi është e mirë për zemrën, sipas një studimi të publikuar këtë javë. Mendimet pozitive të çojë në optimizëm.

grupi më optimist nga 545 burra të moshës 64-84 holandez vite ishin rrezik 50 për qind më i ulët i vdekjes nga sëmundjet kardiovaskulare gjatë 15 viteve të monitorimit, sipas revistës Arkivat e Mjekësisë të Brendshme.

hulumtim Më parë ka treguar se optimizmi përmirëson shëndetin e përgjithshme fizike dhe zvogëlon rrezikun e vdekjes nga të gjitha shkaqet. Një qëndrim pozitiv gjithashtu ndihmon pacientët me sëmundje të zemrës detyruar nga një ngushtimi i arterieve.

- Optimizmi mund të vlerësohet lehtë dhe është i qëndrueshëm për periudha të gjata, edhe pse ajo tenton të bjerë me moshën, - tha Erik Giltay.
> të vendos me SITA Sistemit të mësuarit
> .? Çfarë është arsimi special
> Kompletimi dhe LIFE përballen me shumë të rinj
> Si të shkruani një artikull
> Si të shpejt të mësuar
> ... Çfarë është një bllok të dhjetë?
> Çfarë bëni kur fëmija juaj urren shkollën ?
> nënkupton ngjyrë të kuqe për të kombinuar ngjyra
> Quantum Suksesi
> Si për të mësuar shpejt
> Pse fëmijë kafshojnë thonjtë e tyre, gozhdë thumbues tek fëmijët, thonjtë në fëmijë
> Si për të përmirësuar kujtesën nëpërmjet dietë e duhur
> Si të Permiresimi Your Memory
> Body Language Në Komunikatën
> Si për të përgatitur fëmijën tuaj në shkollë
> Si të bëjmë projeksion astral |? Spiritualiteti
> Si mund të bëhen kafshë të zhdukur |? Arsimi
> qendra në tru, Qendra për fjalim në TRURIT
> Si te zgjidhni një shkollë pas shkollës së mesme
> Si për të shpjeguar ERP Enterprise Resource Planning në korporatat