Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Arsimi dhe Psikologji

Arsimi dhe Psikologji kategoria në të cilën ju mund të gjeni të gjitha në lidhje me kujdesin e fëmijëve, ADHD në fëmijët, divorc të lartë konflikti dhe fëmijët, Business Intelligence, etikës në vendin e punës, të mësuarit në distancë, mirësjelljes në internet, trajnim komunikimi...

---------------------------------------------------------

Përqendrimit në aftësinë njohëse FËMIJËVE dhe zhvillimi kognitiv i fëmijëve

Aftësitë njohëse dhe zhvillimin njohës të fëmijëve inkurajon filmit dhe televizionit më shumë se librat
Desmond Morris, një i respektuar britanike, Zoologu etnografe dhe antropolog i të cilit më të famshëm të pretendojnë se kjo është vetëm një specie të kafshëve dhe veprat e famshme Ape Naked në vitin 1967. vjet dhe, për shembull, Baby: historia e mahnitshme e dy viteve të para të jetës që është diçka e kohëve të fundit, në moshën e saj 82 publikuar një tjetër libër që mund të ketë një grimë e pasojave revolucionare. Ky është libri për fëmijë (Child, në të cilën, ndër të tjera, pohon se shikimit të televizionit për fëmijët e moshës parashkollore është shumë e dëshirueshme.

Edhe, guxojnë të pohojnë, pa frikën e reagimit publik dhe psikologët e fëmijëve, për një fëmijë të vogël mund të jetë më mirë për të shikojnë një film ose televizor se sa duke lexuar libra të tij.

kulturore snobizëm fakti se prindërit janë paralajmëruar për efektet e dëmshme të televizionit për zhvillimin e fëmijës së tyre Desmond Morris quan snobizmi i padrejtë kulturor. A kemi me të vërtetë bërë një gabim, si shoqëri moderne, kur ne jemi në udhëzimet për arsimin e duhur e librave dhënë prioritet mbi mediat e reja?- Kur fëmijët që të lexojnë libra, ata vetëm të sigurojë të dhëna zë - Siç është cekur nga Morris shpjegon, një film të mirë funksion, e cila përbëhet prej imazheve të lëvizshme, scripts dhe cilësisë muzikë fëmijës ofron tri lloje të inputeve në të njëjtën kohë.

- Movies mund të jetë më mirë për fëmijët se sa libra, dhe çdo të vërtetë do të ishte gabim të sugjerojnë ndryshe - përfundoi ai.
Unë mund të ndiqni pa ndonjë problem
Desmond Morris shkon aq larg dhe aq e vështirë se ajo është komplekse dhe film tipar puna edhe të përgatisë fëmijën për çfarë do të jetë i ekspozuar një ditë kur të fillojë shkolla - mësuar një numër të dhënave . Sepse, tha ai, filma për fëmijë përmirësimin afatgjatë përqendrim dhe zgjuarsi të aftësive komplekse njohëse.

Fëmijët pohuar se ata nuk ishin në gjendje për të qëndruar të fokusuar në diçka më shumë se tre deri në pesë minuta, pastaj përsëri, një për katër, pa asnjë telashe për të parë deri në dy orë film i gjatë dhe se nuk kthehet larg nga ekrani, e përmendur nga Morris. - Movies si Star Wars, Alice in Wonderland apo Hirushja detyruar trurin tuaj për të punuar intensivisht, për të mësuar, emri, klasifikimin dhe për të kuptuar ekzistencën e njëri nga personazhet në film - thotë Morris.

pretendimet e tij e kundërshtoi Dr vezhguan Sigman, një psikolog britanik dhe anëtar i Shoqërisë Britanike Psikologjike. Morris u quajtur i paaftë për shkak të faktit se Morris nuk ishte një biolog.

Imagjinata Dr Sigman thote se fëmija duhet së pari të takohen me botën reale rreth tyre, dhe duke përdorur të gjitha shqisat tuaja. Është propozuar që fëmija i parë do të sfidon duke i dhënë asaj për të pikturuar një skenë që kemi përshkruar atë.

- Fëmija duhet të jetë pa një ndihmë të vogël, por le të zhvillojnë një aftësi të imagjinohet.


Simbolit 1111111111 - lëvore (
Desmond Morris, një i respektuar britanike, Zoologu etnografe dhe antropolog i të cilit më të famshëm të pretendojnë se kjo është vetëm një specie të kafshëve dhe veprat e famshme Ape Naked në vitin 1967. vjet dhe, për shembull, Baby: historia e mahnitshme e dy viteve të para të jetës që është diçka e kohëve të fundit, në moshën e saj 82 publikuar një tjetër libër që mund të ketë një grimë e pasojave revolucionare. Ky është libri për fëmijë (Child, në të cilën, ndër të tjera, pohon se shikimit të televizionit për fëmijët e moshës parashkollore është shumë e dëshirueshme.

Edhe, guxojnë të pohojnë, pa frikën e reagimit publik dhe psikologët e fëmijëve, për një fëmijë të vogël mund të jetë më mirë për të shikojnë një film ose televizor se sa duke lexuar libra të tij.

kulturore snobizëm fakti se prindërit janë paralajmëruar për efektet e dëmshme të televizionit për zhvillimin e fëmijës së tyre Desmond Morris quan snobizmi i padrejtë kulturor. A kemi me të vërtetë bërë një gabim, si shoqëri moderne, kur ne jemi në udhëzimet për arsimin e duhur e librave dhënë prioritet mbi mediat e reja?- Kur fëmijët që të lexojnë libra, ata vetëm të sigurojë të dhëna zë - Siç është cekur nga Morris shpjegon, një film të mirë funksion, e cila përbëhet prej imazheve të lëvizshme, scripts dhe cilësisë muzikë fëmijës ofron tri lloje të inputeve në të njëjtën kohë.

- Movies mund të jetë më mirë për fëmijët se sa libra, dhe çdo të vërtetë do të ishte gabim të sugjerojnë ndryshe - përfundoi ai.
Unë mund të ndiqni pa ndonjë problem
Desmond Morris shkon aq larg dhe aq e vështirë se ajo është komplekse dhe film tipar puna edhe të përgatisë fëmijën për çfarë do të jetë i ekspozuar një ditë kur të fillojë shkolla - mësuar një numër të dhënave . Sepse, tha ai, filma për fëmijë përmirësimin afatgjatë përqendrim dhe zgjuarsi të aftësive komplekse njohëse.

Fëmijët pohuar se ata nuk ishin në gjendje për të qëndruar të fokusuar në diçka më shumë se tre deri në pesë minuta, pastaj përsëri, një për katër, pa asnjë telashe për të parë deri në dy orë film i gjatë dhe se nuk kthehet larg nga ekrani, e përmendur nga Morris. - Movies si Star Wars, Alice in Wonderland apo Hirushja detyruar trurin tuaj për të punuar intensivisht, për të mësuar, emri, klasifikimin dhe për të kuptuar ekzistencën e njëri nga personazhet në film - thotë Morris.

pretendimet e tij e kundërshtoi Dr vezhguan Sigman, një psikolog britanik dhe anëtar i Shoqërisë Britanike Psikologjike. Morris u quajtur i paaftë për shkak të faktit se Morris nuk ishte një biolog.

Imagjinata Dr Sigman thote se fëmija duhet së pari të takohen me botën reale rreth tyre, dhe duke përdorur të gjitha shqisat tuaja. Është propozuar që fëmija i parë do të sfidon duke i dhënë asaj për të pikturuar një skenë që kemi përshkruar atë.

- Fëmija duhet të jetë pa një ndihmë të vogël, por le të zhvillojnë një aftësi të imagjinohet.


Simbolit 1111111111 - lëvore (
> Si për të ndërtuar besimin
> Cilat janë çertifikatat në anglisht?
> Si për të të treguar dikë që stinks
> SHPËRNDARJES i fëmijës
> gjuha Gjermane frazat themelore
> Si për të bërë një detektor metalik
> Mësoni anglisht për fëmijët dhe fillestar, në shtëpi se sa shpejt mësojnë gjuhën angleze.
> ? Shokun Student apo atë për të zgjedhur
> Si të mësojnë vetes një gjuhë të huaj
> Çfarë bëni kur fëmija juaj urren shkollën ?
> Si të njohin detyroj
> Bad tepruar Arsimi vëmendje prindërve dhe sistemi i vlerës që është vazhdimisht në ndryshim
> Si të vishen një sorrë
> .. Si alfabeti ka shkronja
> Si ushqim të konservuar |? Arsimi
> siç gjendet në kafe |? Arsimi
> Unë kam të drejtë të përdorë rodzinego dhe fëmijën tim në shkollë, përveç ata jetojnë, nëse unë të kualifikohen për ndihmë për qasje të fëmijëve në shkollë
> GJËRAT Paranormal, dëshmi Rimishërimi
> Si është akullore | Arsimi?
> Shkolla Quality