Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Arsimi dhe Psikologji

Arsimi dhe Psikologji kategoria në të cilën ju mund të gjeni të gjitha në lidhje me kujdesin e fëmijëve, ADHD në fëmijët, divorc të lartë konflikti dhe fëmijët, Business Intelligence, etikës në vendin e punës, të mësuarit në distancë, mirësjelljes në internet, trajnim komunikimi...

---------------------------------------------------------

Për të luftuar kundër stresit

Përgjigjuni pyetjeve me një po ose jo dhe të shtoni deri përgjigjet pozitive për të gjetur se çfarë niveli juaj i stresit ....
stresi në vendin e punës është një shkak provuar e problemeve shëndetësore të shumta që mund të çojë në sëmundje të rëndë. Si për të luftuar stresin?

Që ju nuk janë shumë të frikësuar për të ju sjellë një pyetësor të shkurtër që do të bëjë të qartë se si ju duhet të kalojnë ditët e ardhshme verore. Përgjigjuni pyetjeve me një po ose jo dhe të shtoni deri përgjigjet pozitive për të gjetur se çfarë niveli juaj e stresit. Së pari A ju presin shumë nga ju?

2 unë refuzoj për të mbështetur?3 Duke pasur vështirësi për të ndarë përgjegjësinë me të tjerët?

4 A ju preferoni veten?

5 A ju shmangur diskutimin e problemeve?

6 A ndiheni fajtor?

7 A keni gjithmonë të marrë më shumë se ju?

8 është identiteti juaj në fakt është një identitet profesionale (nëse ju mendoni se ju kanë atë që jeni duke bërë?

9 A keni vështirësi duke thënë jo?

10 Ndaloni ju për një punë me kohë më të gjatë apo të shkurtër?

11 A ju njohin në këtë moton: A nuk flasin, nuk besoj, nuk ka kuptim!

Pasi të keni lexuar pyetjet dhe përgjigjet të shtoni deri kontrolloni, kontrolloni nëse tuaj tension të lartë, depresioni, diabeti, nëse ju jeni një grua menopauzë parakohshme, dhe sëmundjeve të tjera keqe të cilëve studiuesit Shfaqja fajësuar kryesisht vetëm stres.

Rezultatet: 0-4 pikë: Nuk ka asnjë rrezik.

points 5-7: Kujdes, pjesa tjetër e mirë gjatë pushimeve verore dhe mendoni me kujdes për shkaqet e stresit dhe si të merren me ta luftuar të tyre.

8-11 pikë: Ju jeni me siguri nën stres! Kërkoni këshilla mjekësore - ne rekomandojmë një pushim të gjatë dhe të punojnë në zgjidhjen isrcpan shkaqet e stresit.
stresi në vendin e punës është një shkak provuar e problemeve shëndetësore të shumta që mund të çojë në sëmundje të rëndë. Si për të luftuar stresin?

Që ju nuk janë shumë të frikësuar për të ju sjellë një pyetësor të shkurtër që do të bëjë të qartë se si ju duhet të kalojnë ditët e ardhshme verore. Përgjigjuni pyetjeve me një po ose jo dhe të shtoni deri përgjigjet pozitive për të gjetur se çfarë niveli juaj e stresit. Së pari A ju presin shumë nga ju?

2 unë refuzoj për të mbështetur?3 Duke pasur vështirësi për të ndarë përgjegjësinë me të tjerët?

4 A ju preferoni veten?

5 A ju shmangur diskutimin e problemeve?

6 A ndiheni fajtor?

7 A keni gjithmonë të marrë më shumë se ju?

8 është identiteti juaj në fakt është një identitet profesionale (nëse ju mendoni se ju kanë atë që jeni duke bërë?

9 A keni vështirësi duke thënë jo?

10 Ndaloni ju për një punë me kohë më të gjatë apo të shkurtër?

11 A ju njohin në këtë moton: A nuk flasin, nuk besoj, nuk ka kuptim!

Pasi të keni lexuar pyetjet dhe përgjigjet të shtoni deri kontrolloni, kontrolloni nëse tuaj tension të lartë, depresioni, diabeti, nëse ju jeni një grua menopauzë parakohshme, dhe sëmundjeve të tjera keqe të cilëve studiuesit Shfaqja fajësuar kryesisht vetëm stres.

Rezultatet: 0-4 pikë: Nuk ka asnjë rrezik.

points 5-7: Kujdes, pjesa tjetër e mirë gjatë pushimeve verore dhe mendoni me kujdes për shkaqet e stresit dhe si të merren me ta luftuar të tyre.

8-11 pikë: Ju jeni me siguri nën stres! Kërkoni këshilla mjekësore - ne rekomandojmë një pushim të gjatë dhe të punojnë në zgjidhjen isrcpan shkaqet e stresit.
> Si filloi prodhimin e birrës |? Arsimi
> Psikologji FEMIJE, trupi lakuriq e papërshtatshme
> . Si te zgjidhni një fëmijë të shkollës fillore
> Si për të përgatitur fëmijën tuaj në shkollë
> Si për të kaluar provimet në ditën e parë
> Si mund të merrni mësim?
> Për të zvogëluar koston e jetesës në një qytet të madh
> Psikologji BIZNESIT dhe punën në grup
> Çfarë për të studiuar që të ketë një punë?
> Si te zgjidhni një Shkollën ?
> SI DO vetë e vërteta e njohura
> Si Globe induksion
> Angli Himni himni zyrtar
> Si për të inkurajuar fëmijën tuaj për të mësuar
> Si për të përgatitur fëmijën tuaj për kopshtin
> Si te shkruaj nje reklame
> Si për të mësuar fëmijët me autizëm
> Cila është gjeografia e kroate | Arsimi?
> Si të Permiresimi Your Memory
> Arsimi i fëmijëve sot dhe dashuri prinderore