Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Muzikë

Muzika është një art, në kategorinë e muzikës që ju mund të gjeni se çfarë të gjitha llojet e ndryshme të muzikës klasike, muzikës, të gjitha llojet e muzikës rock, hip hop music. Lista e muzikant, këngë dhe lyrics e këngëve.

---------------------------------------------------------

LED Biografia Zeppelin

Turma u çmendur për Zeppelin, edhe pse grupi u kthye larg nga TV si Devil temjan. Biografia e Led Zeppelin është interesante si e tyre muzikëMoving vulosje Zeppelin koncerte në SHBA para Krishtlindjes vitin 1968th - edhe pse i ri, bimëve, Bonham dhe Jones u martuar dhe me gjysmë zemre shkova në rrugë - së shpejti do të konvertohet në shfrenuar turne historinë e rrokut. Groupie të vajzat jemi të lumtur që kanë rënë dakord në lidhje me seksin dhe llojet e S & M ndeshje në të cilën ai gëzonte okultizmit tenton të Jimmy Page, Alkooli ka qenë gjithmonë Zeppelin karburantit, menjëherë kanë hyrë në Droga që nuk dukej aq e rrezikshme sa që është sot, dhe Led Zeppelin ishin të bëhet një (biznes është më e madhe se Beatles dhe brilant. Blues-rock si një
bazë Led Zeppelin, së bashku me Black Sabbath dhe Altamonte brilant, të vrarë ëndrrat e viteve 60 se në Britani, pavarësisht nga Londra plot gjallëri Beatles, shoqëria ende i përmbajtur dhe në mënyrë rigoroze klasë-ndarë jo tamam duket si realitet. Baza Zeppelin ishte blues-rock, Faqja por kishte një vizion që hodhën shumë larg nga Yardbirds dhe grupe të lidhura. Në faqen album parë ishte vjedhur nga lojtarët e dëshpëruar si se puna mësuar nga Bregoviç, por suksesi nuk mungon, sepse Virtuoz kitarë, të trajnuar klasik basisti Jones, e frikshme Bateristi Bonham fuqishëm dhe të artë zot Plant shkëmb ishin interesante muzikantë. Page dhe Plant ishin magjepsur dhe popull dhe ato atë që më vonë do të quhet muzikë botërore, dhe publiku u çmendur për Zeppelin, edhe pse grupi shmangej TV si temjanit dhe ferri nuk ka, përveç në Amerika, njëshe botuar që nuk shkelin integritetin e albumit. I publiku u pyetën për të parë ata të jetojnë dhe dëgjuar LP. Më shumë se një
metale të rënda Me ndihmën e një të madhe dhe të rrezikshme Grant menaxherit Peter, ka çuar në shkëmb të dhënat më të larta të qarkullimit dhe stadiumi më i madh, e kthyer atë në një jashtëzakonisht Biznesi fitimprurës i ëndrrave tuaja. Në masë të madhe përtërij shkëmbin dhe luajti tmerrësisht rol të rëndësishëm në evolucionin e saj, sidomos albumi i II, III dhe IV. Përcaktoni heavy metal, por ata ishin shumë më tepër se metaleve të rënda grup. Mick Wall përkryer zbulon sfond të gjithë kësaj, Karakterizimi i anëtarëve të grupit për mendimet e tyre, veprimet dhe Obsesioni me fshehtë e cila është faqja dhe Aleister Crowley më të famshme dhe paraqitur me kujdes këtu. Megjithatë, 70-at filloi të tregojë të çara në mburojë për të cilën Zeppelin rok është një hajvan vetë kënaqin në kodrat e kokainës, heroina, lugina, Lumenjtë e alkoolit dhe duaj groupie të vajzave. Mirë është që të jetë vrasin. Në rastin e Zeppelin, dhe kjo korrekte gjen dhe Mick Wall, një grup nuk u vra nga vdekja e John Bonham, i cili pas dyzet vodka u mbytën në shtrat, por punk, Sex Pistols dhe përplasjes. Përveç tyre, Led Zeppelin duket vjetëruar dhe ka humbur. Nuk ka asnjë imitacion nuk mund të ndihmojnë por kjo nuk do të thotë se ata duhet të vlerësojmë varg e tyre nga fundi i viteve 60 dhe 70 hershme. Në të vërtetë ata ishin gjigandet rock dhe kultura popullore edhe pse socio-politik angazhim nuk është i interesuar apo sa thoi i zi nën hamall angleze që së shpejti do të shtypë Margaret Thatchers boot. Mick Wall nuk pajtohet, por urime bimëve Çfarë nuk është rënë dakord me kohë të plotë rinovimit Zeppelin. Legjenda ka ajo mbeti paprekur. Moving vulosje Zeppelin koncerte në SHBA para Krishtlindjes vitin 1968th - edhe pse i ri, bimëve, Bonham dhe Jones u martuar dhe me gjysmë zemre shkova në rrugë - së shpejti do të konvertohet në shfrenuar turne historinë e rrokut. Groupie të vajzat jemi të lumtur që kanë rënë dakord në lidhje me seksin dhe llojet e S & M ndeshje në të cilën ai gëzonte okultizmit tenton të Jimmy Page, Alkooli ka qenë gjithmonë Zeppelin karburantit, menjëherë kanë hyrë në Droga që nuk dukej aq e rrezikshme sa që është sot, dhe Led Zeppelin ishin të bëhet një (biznes është më e madhe se Beatles dhe brilant. Blues-rock si një
bazë Led Zeppelin, së bashku me Black Sabbath dhe Altamonte brilant, të vrarë ëndrrat e viteve 60 se në Britani, pavarësisht nga Londra plot gjallëri Beatles, shoqëria ende i përmbajtur dhe në mënyrë rigoroze klasë-ndarë jo tamam duket si realitet. Baza Zeppelin ishte blues-rock, Faqja por kishte një vizion që hodhën shumë larg nga Yardbirds dhe grupe të lidhura. Në faqen album parë ishte vjedhur nga lojtarët e dëshpëruar si se puna mësuar nga Bregoviç, por suksesi nuk mungon, sepse Virtuoz kitarë, të trajnuar klasik basisti Jones, e frikshme Bateristi Bonham fuqishëm dhe të artë zot Plant shkëmb ishin interesante muzikantë. Page dhe Plant ishin magjepsur dhe popull dhe ato atë që më vonë do të quhet muzikë botërore, dhe publiku u çmendur për Zeppelin, edhe pse grupi shmangej TV si temjanit dhe ferri nuk ka, përveç në Amerika, njëshe botuar që nuk shkelin integritetin e albumit. I publiku u pyetën për të parë ata të jetojnë dhe dëgjuar LP. Më shumë se një
metale të rënda Me ndihmën e një të madhe dhe të rrezikshme Grant menaxherit Peter, ka çuar në shkëmb të dhënat më të larta të qarkullimit dhe stadiumi më i madh, e kthyer atë në një jashtëzakonisht Biznesi fitimprurës i ëndrrave tuaja. Në masë të madhe përtërij shkëmbin dhe luajti tmerrësisht rol të rëndësishëm në evolucionin e saj, sidomos albumi i II, III dhe IV. Përcaktoni heavy metal, por ata ishin shumë më tepër se metaleve të rënda grup. Mick Wall përkryer zbulon sfond të gjithë kësaj, Karakterizimi i anëtarëve të grupit për mendimet e tyre, veprimet dhe Obsesioni me fshehtë e cila është faqja dhe Aleister Crowley më të famshme dhe paraqitur me kujdes këtu. Megjithatë, 70-at filloi të tregojë të çara në mburojë për të cilën Zeppelin rok është një hajvan vetë kënaqin në kodrat e kokainës, heroina, lugina, Lumenjtë e alkoolit dhe duaj groupie të vajzave. Mirë është që të jetë vrasin. Në rastin e Zeppelin, dhe kjo korrekte gjen dhe Mick Wall, një grup nuk u vra nga vdekja e John Bonham, i cili pas dyzet vodka u mbytën në shtrat, por punk, Sex Pistols dhe përplasjes. Përveç tyre, Led Zeppelin duket vjetëruar dhe ka humbur. Nuk ka asnjë imitacion nuk mund të ndihmojnë por kjo nuk do të thotë se ata duhet të vlerësojmë varg e tyre nga fundi i viteve 60 dhe 70 hershme. Në të vërtetë ata ishin gjigandet rock dhe kultura popullore edhe pse socio-politik angazhim nuk është i interesuar apo sa thoi i zi nën hamall angleze që së shpejti do të shtypë Margaret Thatchers boot. Mick Wall nuk pajtohet, por urime bimëve Çfarë nuk është rënë dakord me kohë të plotë rinovimit Zeppelin. Legjenda ka ajo mbeti paprekur.
> lyrics nice book
> PARTIBREJKERS discography
> Mirë këngë kroatë e të gjitha kohërave më të mirë në shtëpi e bëra këngë dashuri
> Pa ambientit muzikë zbutës dhe simptomat e depresionit
> Këngë frëngjisht
> KELLY discography Clarkson
> Si për të luajtur në bateri, të drummers më të mira të të gjitha kohërave
> Këngët më të mira valle, godet valle, këngë e mirë për partinë
> Si ka strings mandolinë, lojtar mandolinë, të instrumentit mandolinë
> stil psiko Modo dhe
pop muzikë

> këngë Bestsellers të huaj 2010, këngët më të mira partisë 2010, këngë që kanë shënuar 2010
> SPANJISHT DANCE Paso Doble
> Kënga më e mirë rok nga
> MUZIKA AFRICAN karakteristikat e muzikës ritmike
> Dokumentari më i mirë në 2010, filma më të mirë dokumentar, dokumentarë rekomandime
> Hall of Fame Rock Music Rock, e Music Hall of Fame është në Cleveland
> Rilindja MUSIC Rilindja përmban

> Këngët më të mira për kitarë, se si të luajnë kitarë, të luajtur chords kitarë
> Si është zë, zëri i njeriut, duke folur për njerëzit
> Poezi per Vitin e Ri