Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Muzikë

Muzika është një art, në kategorinë e muzikës që ju mund të gjeni se çfarë të gjitha llojet e ndryshme të muzikës klasike, muzikës, të gjitha llojet e muzikës rock, hip hop music. Lista e muzikant, këngë dhe lyrics e këngëve.

---------------------------------------------------------

Pa ambientit muzikë zbutës dhe simptomat e depresionit

Simptomat e depresionit zhduken nëse ata përdorin zbutës muzikëNë stres kronik mund të ndihmojë në muzikë, ajo është provuar hulumtimi i fundit që është konsoliduar në Art revista dhe psikologjia. Pacientët që vuajnë nga depresioni kanë qenë ndarë në dy grupe: njëri grup shkuar në psikoterapi, dhe të tjera është 50 minuta në ditë duke dëgjuar muzikë klasike apo barok. Të gjitha kryer gjatë periudhës së tetë javë. Në fund të këtij eksperimenti Pacientët që kanë pësuar llojin e terapisë me ndihmën e muzikës tregoi pak simptomat e depresionit sesa ata që shkuan në klasik psikoterapi. Dëshmi e një proporcionalitetit inversi mes muzikës dhe stresi janë rezultatet e hulumtimit nga Universiteti i Filadelfias, e cila mbledhur ishte 184 vullnetarë. Duke dëgjuar muzikë, ajo doli, kishte efekt pozitiv për lëvizjen, humor, madje edhe në dhimbje. Hulumtim kryer Tabiz, Qendra e Onkologjisë në Iran, ishte një paralajmërim Efekti i drejtpërdrejtë i muzikës në pacientët pëson kirurgji palca e trurit. Në mënyrë të veçantë, ata që dëgjuan muzikë gjatë operacionit, tregoi një dhimbje më të ulët të nivelit. Studimi përfshirë në faza të ndryshme të jetës njerëzore, nga lindja deri në avancimin e moshës. Music terapi, përdorimi i muzikës për qëllime terapeutike, zakonisht është psikologjike në natyrë, por është përdorur edhe për të ulur dhimbjet. Ndodh më shpesh në bashkëpunim me, e neuropsikiatër gjeriatrik pediatër, ose të tjera të nevojshme specialistë. Në disa vende, ndaj dhe muzikë hyri në spital: për shembull, në Romë, e fëmijërisë Jezusi Spitali, një i ri pacientët e trajtuar me të dëgjuar Mozart. Dhe në Meyer spitalin në Firence Është vërtetuar se dëgjimi i muzikës në masë të madhe ndihmon pacientët shërohen. Glasgow Caledonian Universiteti sapo ka lansuar një projekt Terapia me muzikë, e cila së pari do të analizojë ndikimin e muzikës bashkëkohore për shërim, dhe një që nuk është klasike. Rezultatet mund të ndihmojë për të zhvilluar programe kompjuterike që do të jetë ndihmë e madhe në Trajtimi i depresionit dhe lodhje. Muzikë klasike mbizotëron, por në konsideratë ardhur, një studim i ri tregon, dhe jazz, mosha e re, albanian muzika, muzika e Pink Floyd dhe Gloria Gaynor. Beethoven disa studime, muzikë nga Ludwig Van Beethoven, është aplikuar në qëllime terapeutike në luftimin sulme paniku, dhe ndihmon bimët të rriten. MOZART I ashtuquajturi efekti Mozart është ndoshta më i studiuar, por më e diskutueshme: një të dëgjuar kompozime të tij, dhe madje përmirëson Perceptimi i hapësirës. Shpesh e përdorur në trajtimin e çrregullimeve të të folurit. Muzikë Vivaldi e kompozitorëve italianë, si Handel, kryesisht është përdorur për të trajtuar agresionin. Muzikë Jazz konsiderohet në një humor të mirë: çliron shpirtin dhe i jep ndjenja e lirisë. Në mbështetje të kësaj teze rezultatet e studimeve të fundit të shkojnë. Shenjtë MUSIC Gregorian Chant është një lloj i muzikës liturgjike vokale karakter. Në varësi të çelës, ajo konsiderohet se në masë të madhe zvogëlon stresin. MUSIC INDIAN Pas një sërë studimesh nga ekspertë kanë ardhur deri përfundimi se muzika indiane mund të ndihmojë zhbllokuar emocionet dhe saj përdorur në rehabilitim. MOSHA E RE Ky lloj i muzikës më shoqërohet me meditim dhe stresi reduktimin, dhe është përdorur, për shembull, dhe masazh. Hulumtim i vazhdueshëm mbi ndikimin e kësaj drejtim muzikor. Veprat e kompozitorëve francezë Debussy, Schubert dhe shumë Përbërja, zbutur sapolindur.
> Star Trek Klingon gjuha
> Songs rreth miqësisë, poezi për miqtë, lyrics mira miqësore
> Poezi për gjumit
> poezi trishtuar dashuri
> Sa vargje ka një qestes, duke luajtur, të instrumentit të qestes Harpa
> Lyrics Dashuria Story Taylor Swift
> SI bukurise Ka çelësat çelësat për piano
> Playing piano, se si të luajë tastierë
> turntables SHITJE dhe për të blerë një lojtar rekord që

> Si ka strings mandolinë, lojtar mandolinë, të instrumentit mandolinë
> SPANJISHT DANCE Paso Doble
> Këngë frëngjisht
> Cili është muzikant kroat ishte sakat që nga rinia e tij, Lisinski kompozitorit, kompozitorë kroate
> Si është zë, zëri i njeriut, duke folur për njerëzit
> Lyrics Friendly
> Cili shtet fitoi Eurovizion Contest 2004 në konkursin Eurovizion fitues Song, Eurovision 1994
> Një listë e kitarist të mirë, kitaristët më të mirë të të gjitha kohërave, duke luajtur në kitarë
> Karaoke PLAYER karaoke
> Jimi Hendrix Biografia
> Si ka strings akustike kitarë, duke luajtur kitarë akustike, qafe kitarë