Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Shëndetësor

Këshilla rreth shëndetit si simptomat e alergjive, njohin, depresioni trajtimin e alkoolizmit, ilaçi më i mirë për migraines. Çdo gjë nga ushqimi të shëndetshëm për shëndetin insurence.

---------------------------------------------------------

Kontracepcioni Emergjent

Ky lloj i kontraceptivëve përdoret vetëm si një ndihmë urgjente dhe nuk është e rekomanduar si një metodë rutinë e kontracepsionit.kontracepsioni Postcoital, i njohur edhe si mëngjes pas pilulës, është aplikuar pas marrëdhënies seksuale që ka ndodhur në periudhën pjellore, e cila për disa arsye nuk përdorin kontraceptivë apo ndonjë nga metodat e përdorura dështuar. Një dozë e hormonit duhet të merret në periudhën deri në 72 orë pas raportit seksual, dhe një dozë të dytë 12 orë pas i pari. A ka kjo metodë në lidhje me fazat e ndryshme të ciklit të, performanca e saj ishte 97-98 për qind. Megjithatë, nëse zbatohen vetëm pasi marrëdhënia ka qenë gjatë ditëve pjellore, të cilat me siguri do të ketë qenë një konceptim, aq më i madh suksesi, dhe zvogëlon zgjatjen e kohës nga marrëdhënia e parë për të marrë pilula. Tableta mund të merret deri në pesë ditë pas raportit seksual, por pastaj performanca zvogëlohet në rreth 50 për qind. Nëse ju mendoni se keni nevojë për kontracepsion Postcoital ju lutem kontaktoni me mjekun e përgjithshëm ose gjinekologun tuaj i cili do të përshkruajnë pilula të hormoneve dhe të shpjegojë se si dhe në atë kohë ata kanë marrë.
> Smilja Thelbësore Oil Si të përdorni vajra esenciale
> Normale dhe të përziera
> Stresit lehtësimin e
> Njerëzit e dhjamosur
> alergji histamine
> Edemë pulmonare
> Ushqimi dhe vezë
> Uthulla e Molles për humbje peshe
> Çfarë është laringjit
> tiroide Hypothyroidism
> Simptomat Depresioni
> Lodhja dhe të qenët i përgjumur
> Dhimbje koke - Shkaqet
> Përbërësit e ushqimit
> . Problemet në shtatzënisë
> ushqyerit mitur
> Dashuri kurë për dhimbje koke
> . Si të shpëtoj i stresit
> bimore Basil
> konvulsionet febrile