Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Shëndetësor

Këshilla rreth shëndetit si simptomat e alergjive, njohin, depresioni trajtimin e alkoolizmit, ilaçi më i mirë për migraines. Çdo gjë nga ushqimi të shëndetshëm për shëndetin insurence.

---------------------------------------------------------

Laser dhëmb çngjyrosje

Dhëmbët zbardhjen është kryer duke përdorur peroksid hidrogjeni xhel që është aktivizuar nga drita lazer. Diga e gomës është përdorur për izolimin e indeve të buta ...Ndrysho ngjyrën e dhëmbëve është një problem estetik. Njollë e dhëmbëve mund të shkaktohet nga depërtimit të produkteve të gjakut në kanalet për shkak të traumave dentare dhe trajtimit endodontic, të penetrimit të produkteve të kalbjes të procesit necrotic në pulpë, duke përdorur grupin tetracycline e antibiotikëve ose efektet toksike për shkak të përqendrimit të lartë të fluorit në ujin e pijshëm. Përveç zbardhjen e dhëmbëve tuaj me prebojenošcu patologjike, mund të zbardh dhëmbët tuaj dhe të gjithë të tjerët, nëse një pacient ka dhëmbët natyrisht errët dhe dëshiron që të marrë një hije të lehta. Dhëmbët çngjyrosje me dritën lazer përdorur hidrogjen peroksid-xhel është gëzojnë popullaritet të madh në vitet e fundit. Laser vepron si një katalizator në xhel reagim ndaj strukturës së dhëmbit, duke i liruar ndihmën e shtesa gjatësi valë e tyre të radikaleve të oksigjenit të lirë. Kombinimi i dy komponente, një burim ideal i energjisë dhe një përqendrim të caktuar të xhel zbardhjen, të përmbushë të gjitha kriteret e nevojshme për të arritur rezultat të shkëlqyer. Dhëmbët zbardhje është kryer duke përdorur peroksid hidrogjeni xhel që është aktivizuar nga drita lazer. Diga e gomës është përdorur për izolimin e indeve të buta. Peroksid hidrogjeni po shpërbëhej në ujin dhe molekulat e oksigjenit të lirë. Aktivizon katalizator që siguron lazer. Molekulat e oksigjenit Free lidhen me të errëta (i brendshëm) spote molekulë dhe ngadalë zhduken kur ju të sigurojë energji të mjaftueshme nga lazer. Avantazhet e lazer dhëmb çngjyrosje pasqyrohet në zbatimin e xhel me një përqendrim të ulët të peroksid hidrogjeni, i cili zvogëlon rrezikun e efekteve anësore, gjithë puna është bërë në zyrën e dhëmbëve, është e rehatshme për pacientin, dhe të arrihet një rezultate të dukshme estetike.
> Spazëm muskujve
> Rash alergji
> Terapist profesionist
> kombinime të varfër ushqimore
> Osjetljivi zubi
> Cila është lidhja e vitaminës D dhe kalciumit?
> Ushqimet që inkurajojnë urth
> vdekjes grazhd
> . Heqja shënon shtrirje
> Tipi B i gjakut Ushqimi
> Si të shkruani një ditar të mirë
> Mund të merrni shtatzënë gjatë menstruacioneve
> Gjakderdhje nga hunda, mungesa e vitaminës C për të ndaluar gjakun nga hunda
> .. lodhje Pranvera
> Heqjen tejzanor i venave me shkumë
> Proteus bakter
> Amanita Mushroom simptoma helmimi phalloides kërpudha
> .. Ushqim për Bukuria
> Si për të mbrojtur kundër ftohjet dhe gripi?
> naftës kungull