Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Shëndetësor

Këshilla rreth shëndetit si simptomat e alergjive, njohin, depresioni trajtimin e alkoolizmit, ilaçi më i mirë për migraines. Çdo gjë nga ushqimi të shëndetshëm për shëndetin insurence.

---------------------------------------------------------

Sëmundja Alzheimer

Aftësinë për të funksionuar gjithnjë e më shumë të kufizuar higjienës, neglizhimi dhe do të bëhen të varur nga të tjerët. Sufferers zakonisht bëhen të papërmbajtur, shpesh bredh, janë të hutuar. Në fund të vuajtjeve të lidhura me krevat ..Sëmundjes Alzheimer është një sëmundje degjenerative të trurit që çon në çmenduri, humbje të kujtesës, çrregullime të personalitetit të të menduarit dhe të pacientit. Edhe pse kjo mund të ndodhë në popullatën e re, kryesisht ndikon më të vjetër se 65 vjet. Sipas Shoqatës Kroate të sëmundjes Alzheimer në Kroaci është mes 50.000 në 70.000 pacientë në botë 24 milion, një shpërthim të sëmundjes mund të ndodhë që në 2020. viti kur vlerësohet se numri i pacientëve të rritet në mbi 43 milionë .- Në fillim të sëmundjes nuk është e lehtë për të njohur sepse simptomat mund ti atribuohet harresa e pleqërisë - thotë Mira Dajčić, nënkryetar i Shoqatës Kroate për sëmundjen Alzheimer. Por shpejt e pacientëve që vijnë në vështirësi në lexim dhe shkrim, vështirë për të gjetur fjalë në fjalën, ndryshime në sjellje dhe karakter, pacientët bëhen škrtiji dhe kokëfortë, ka një rënie në orientim në kohë dhe hapësirë, shtrembëruar perceptimin e tyre të ngjarjeve përreth, kanë probleme me gjumin , mungesa e çdo nisme, edhe më pa interes, depresion, ekziston frika, dhe të varfëra kuptojë të folurën.
> Kaloni një natë
> Ushqimi kundër stresit
> zink në trup
> 10 Rregullat depilim qetë
> .. Si për të kuruar një të ftohtë
> KOHËZGJATJA E ushqimin më të mirë para se - Identifikimi i vezëve kalbur
> Si të jetë i sigurt
> Pneumonia virale
> Frymëmarrje e duhur
> . Liposuction
> . Ushqimi Lemon
> . Si të fle,
> Si të Lose Weight TRAJNIM, Interval Training
> Atipicne stanice
> Syndrome Serotonin
> Lartë, protein proteina për mases muskulore, të ushqyerit për mases muskulore
> Ënjtje e gishtave
> . Ushqimi me mjaltë
> Këshilla për drejtimin, kur ajo është e mirë për të drejtuar, e drejtuar për shëndetin
> tableta Ibuprofen