Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Shëndetësor

Këshilla rreth shëndetit si simptomat e alergjive, njohin, depresioni trajtimin e alkoolizmit, ilaçi më i mirë për migraines. Çdo gjë nga ushqimi të shëndetshëm për shëndetin insurence.

---------------------------------------------------------

Shumë njerëz të trajtuar stresin në mënyrë që të "vrau" ushqim, e cila përfshin overeating, në qoftë se ju nuk jeni të uritur ose të ispunjavajne zbrazëti emocionale me ushqimNdërsa ju keni jetuar me prindërit e tyre, shumë detaje në lidhje me ushqimin (çfarë, kur dhe si), ju ishin planifikuar tashmë. Kur keni ardhur në kolegj, ju keni një zgjedhje të pakufizuar të ushqimit dhe njohuri të kufizuara e gatimit, kështu dietën tuaj është reduktuar në ushqim të shpejtë, patate të skuqura, pije e butë dhe pica në 03:00. Disa javë të kësaj dietë me siguri do tju sjellë deri të jenë mbipeshë. Mësojnë dhe hani ... Shumë studentë të shmangur të mësuarit NSB-në ose faks në bibliotekë vetëm sepse nuk mund të jenë lirisht të përtyp diçka, ndërsa të mësuarit. Kur ju kap veten duke bërë pikërisht këtë, e konsiderojnë si shumë të ushqimit ju shkruani në veten tuaj pa marrë parasysh atë që ju nuk mund të jetë i uritur, dhe ata kalorive nuk e shpenzojnë atë kudo. Ushqimi vonë në mbrëmje Lidhur ngushtë me bëj diçka ndërsa ju të mësoni, fenomenin e "urisë vonë në mbrëmje" është diçka që freshmen shumë të zhvilluar. Nëse ju jeni duke studiuar apo Piknik deri në mbrëmje vonë, stomaku juaj me siguri do të kërkojë për të vënë ushqim. Problemi është se pas kësaj Burger nuk do të qëndrojë zgjuar kohë të mjaftueshme për të marrë atë dhe të shpenzojnë, dhe ajo do të grumbullohen në formën e yndyrë. Overeating emocionale, Jeta studentore sjell shumë sfida dhe vështirësi, duke përfshirë edhe testet të rënda, një lidhje të re dhe nostalgji për në shtëpi. Shumë njerëz të trajtuar stresin në mënyrë që të "vrau" ushqim, e cila përfshin overeating, në qoftë se ju nuk jeni të uritur ose të ispunjavajne zbrazëti emocionale me ushqim. Kur ju kap veten duke bërë këtë, mendoj për të hahet ushqim ju duhet të vërtetë atë si një ngushëllim. Alkool Për shumë nxënës të pirë, të dinë. Çfarë nuk është e mirë për të pijshëm është se alkooli kontribuon për të fituar peshë në dy mënyra: Pijet alkoolike kanë një vlerë të lartë kalorifike, dhe përveç kësaj, në mënyrë drastike ngadalëson metabolizmin e alkoolit, e cila nga ana çon në akumulimin e depozitave yndyrore. Lëvizja reduktuar Natyrisht, duke u larguar nga klasat dhe ligjëratat mund të jetë një stërvitje. Por kjo nuk është e mjaftueshme për të parandaluar të fituar peshë. Studentët janë përgjithësisht shpresojnë në një situatë që ata kanë më pak kohë për veten e tyre se ata ishin në shkollë të mesme, dhe udhëtime të lënë pas dore, palestër trajnimit dhe gjimnastikë, dhe ti zëvendësojë me të tjera, më të rëndësishme në këtë kohë, aktivitetet. Në ato vite, ju ... Ndërsa këta faktorë që ju mund të kontrollit të fituar peshë, ky është i vetmi që nuk mund të. Gjatë fillore dhe adoleshentët e shkollave të mesme janë evoluon me shpejtësi dhe kështu janë më aktive dhe të konsumojnë më shumë kalori. Kur të hyni në vitin e parë të një faks, zhvillimin tuaj fizik është më shumë ose më pak të përfunduar, dhe të shprehive të hahet të ndryshojë për keq. Kjo është arsyeja pse në vitin e parë të periudhës së faksit, kur shumica e njerëzve të fillojnë për të fituar peshë.
> Socializimin e fëmijëve - lojëra për fëmijët
> Mishrat Gjakderdhje
> Hematoma Subdural
> . Si të shpëtoj i stresit
> Bikarbonat natriumi si një trajtim - Trajtimi i urth
> Si për të mbrojtur kundër ftohjet dhe gripi?
> Kalorive Kos
> Kurë për të fjetur pagjumësi bimor ka
> kokteje Vitamina
> Sëmundjeve Trashje
> Tumor të kockave
> Trupi Higjiena
> Ushqimet që inkurajojnë urth
> Pulsatilla - homeopati
> Mollë
> pozicion gjumi
> Ushqimi i pasur me celulozë, celulozë në ushqim, celulozë në ushqim
> cashews
> Një biopsi mëlçisë
> Ushqime të pasura me proteina, ushqime që përmbajnë proteina, proteinat me origjinë bimore