Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Shëndetësor

Këshilla rreth shëndetit si simptomat e alergjive, njohin, depresioni trajtimin e alkoolizmit, ilaçi më i mirë për migraines. Çdo gjë nga ushqimi të shëndetshëm për shëndetin insurence.

---------------------------------------------------------

Konvulsionet febrile

Konfiskimet zakonisht ndodhin gjatë të ringjallen të parët e shpejtë e temperaturës, shpesh para se prindërit e tij vënë re, ...konfiskimet febrile janë gjendje relativisht të zakonshme në fëmijë të moshës parashkollore, me një prezantim të ngjashme klinike të epilepsisë. Të ndodhin gjatë infeksionit të monitoruara temperaturë të lartë në rreth 3% të fëmijëve të moshës 6 muaj deri në 5 vjet. Ata mund të zgjasë nga disa sekonda deri në mbi 20 minuta (zakonisht zgjat 1-2 minuta, dhe kohëzgjatjen e sulmeve mbi 20 minuta e quajtur status konvulsiv). Ka disa faktorë të rrezikut për paraqitjen e konfiskimeve febrile gjatë ethe. Këto përfshijnë një trashëgimi të familjes, gjinisë mashkullore, pirja e duhanit nënës gjatë shtatzënisë dhe pesha e lindjes foshnja të ulët. Konfiskimet febrile janë pak më shumë gjasa të ndodhin gjatë infeksioneve virale, sidomos gjatë ethet tre-ditor (ekzantemë subitum), dhe shpesh do të ndodhë pas vaksinimit për DTaP (difterisë-tetanosit-pertusis). A konfiskimet zakonisht ndodhin gjatë rritjen e parë e shpejtë e temperaturës (shpesh para se prindërit e tij vënë re), dhe shfaqen në një nga të mëposhtmet: * Humbja e vetëdijes * Muskujve twitching (e përgjithshme - të të gjitha grupeve, apo të pjesërishëm - vetëm një grup) * Idioma (humbja e tonin e muskujve) * Ngurtësi (ton rritur muskujve) * Afatshkurtër humbjen e kontaktit me ambientin (mungesa-fillim, prindërit më shpesh përshkruhet si "zagledavanje").
> .. gjakderdhje të rënda gjatë menstruacioneve
> Jam Blackberry me çokollatë portokalli dhe e hidhur
> Ushtrimi - Cilat janë mitet e ushtrimit të
> Anemia
> Mollë
> Gjakderdhje pas menstruacioneve
> Ushqime të pasura në bandit acid folik, ushqime të pasura me acid folik pëlqeu
> Ushqimi i pasur me celulozë, celulozë në ushqim, celulozë në ushqim
> Vitamina B17 në ushqim, vitamina B17, ku ajo është e vendosur, vitaminë B17 Shitje
> .. Si për të shpejtuar metabolizmin
> . Si të shpëtoj mbrapa dhimbje
> Ushqimi i pasur në estrogjenit, në estrogjenit, ushqim estrogjenit dhe shtoj në peshë
> . yndyrë përbërësit më të zakonshme
> Plani dietë për sklerozë të shumëfishtë
> Simptomat e sepsë meningococcal
> Gju rebounding
>
> konvulsionet febrile
> rritur
> Imagjinata fëmijës
Gjuhë
Artikuj
Contact: kontakt@daily-helper.com
Copyright (C): Online press . All rights reserved.
Editorial board: editorial@daily-helper.com
Marketing: marketing@daily-helper.com