Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

I llojllojshëm

Kategoria Ndryshme përfshin përmbajtjen nga sferat e ndryshme të jetës. Këtu ju mund të gjeni këshilla për sport, para artit, ... Cilat janë përfitimet shëndetësore të ecje të shpejtë, terapi rekreative, komunikim dhe interesave të ndryshme.

---------------------------------------------------------

Si të përmendin referenca -, revista libër, web faqe, Bibla, ligji

Edhe pse ajo është shpesh në literaturë lexojmë, kur vetëm me nevojën për të përmendin diçka që ne nuk e dimë për të bërë. Si të përmendin referenca: revistat, librat, faqet e internetit, Bibla, ligji ...?Duke cituar ndihmon lexuesit më të lehtë të gjeni informacion të besueshëm rreth subjektit, duke rritur kompetencën dhe besueshmërinë e raundeve tona dhe ju mundëson të lehtë të verifikojë saktësinë dhe besueshmërinë e përmbajtjes së Ju dhe për të shmangur plagjiaturë, dhe kreditë autor i cili meriton ato. Organizata të ndryshme kanë krijuar mënyrat e tyre të citate të cilat janë të përshtatura për nevojat e tyre, edhe pse shumica e të mbajë disa udhëzime të përbashkëta. Hyrja e punës në përgjithësi mund të reduktohet në dy grupe kryesore: * Referencat në tekst * Lista e burimit apo bibliografi Referencat në tekst Duke përmendur në tekst, i referohet burimeve të financimit të kalimit cituar në tekst. Shënuar si më poshtë: I parë Numri i shënime bibliografike, zakonisht mbi ose prapa tekstit * Specifikuar, në mënyrë që të raportojnë një listë e shënimeve në tekst I dytë kllapa e hapjes në të cilën mbiemri regjistruar, viti i botimit dhe faqe numri i * Specifikuara, lista e notave sipas rendit alfabetik të autorëve Listat e shënimet janë të vendosur në fusnotat.
> Si të organizoj një Frisbee
> Çfarë është lëndë djegëse naftë ?
> Si të shpëtoj e moles dhe anti-Mole - Mole kontrollit - një pendë në, lëndinë kopsht dhe kopsht
> Cili është dallimi në mes biksenonami ksenonami?
> Blerja një makinë të përdorur për të blerë një makinë
> Si për të reduktuar erë emetuar nga zbuloj
> SI alfabeti ka shkronja të alfabetit Angli dhe lyrics anglisht
> Si të vishen për intervista pune
> Si për të vendosur tabelën
> Mbrojtja nga rrufeja dhe si për të mbrojtur kundër sulmeve rrufe
> Si për të fotografuar objektet në lëvizje
> Vende Car sa vjet të rritjes, apo ata duhet të mbajnë një fëmijë
> Si kafshë mbijetojnë letargji | Biologjia?
> Si të mësojnë anglisht në polonisht flas
> zot i Neptun zot detit dhe peshku
> foto konkav pasqyrë të zgjeruar
> TRUPI Platoni, trekëndësh barabrinjës
> Zoti ARES perëndia e luftës, simbolet
> Idetë e gabuara rreth - kemi sjellë 5 më të zakonshme
> ICON bardhë faqekuq, portokalli faqekuq, faqekuq rozë dhe të kuqe Faqekuq kuptimi
Gjuhë
Artikuj
Contact: kontakt@daily-helper.com
Copyright (C): Online press . All rights reserved.
Editorial board: editorial@daily-helper.com
Marketing: marketing@daily-helper.com