Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Multimedial

Pajisje të kompjuterizuar dhe elektronike, media, kamera, regjistruesit audio dhe video, instalimin TV, DVD, Bluetooth - multimedia. Këshilla mbi hardware dhe software - pjesë kompjuterike, kompjutera laptop, riparimin dhe të sigurisë, programet e instalimit software. Këshilla për telefonat mobil - aplikacionet mobile, merret iphone, ofruesit telefonin celular, smartphones.

---------------------------------------------------------

Si të instaloj lojë me një torrent - Si të instaloj lojra

Një udhëzues të thjeshtë se si për të instaluar një lojë apo përmbajtje të tjera që keni shkarkuar nga torrents. InstalonPasi të keni shkarkuar përmbajtjen, të hapur me WinRAR ose një program i ngjashëm me shfryj përkthimin e filmit të vënë në të njëjtën dosje që përmban film. Para se të filloni ta instaloni lojë ju duhet Daemon tools. Pas ste kemi shkarkuar programin në kompjuterin tuaj për të filluar instalimin. Gjatë instalimit ju do të duhet për të rivendosur kompjuter për programin e instaluar siç duhet. Pas përfundimit të instalimit në taskbar tuaj (në të djathtë poshtë) ju do të merrni një ikonë raund gri që ju të klikoni në butonin e dytë (të djathtë) të miut për të marrë më shumë opsione. Zgjidhni Devices Virtual nën Device zgjidhni Image malin. Gjej të lojës në imazhin disk që shkarkuat dhe klikoni dy herë atë. Programi do të ngarkesës imazhin dhe instalimit do të fillojnë. Kërkoni për më të mirë për të filluar torrent në faqen thepiratebay.org. Kërkim të thjeshtë ku ju zgjidhni kategorinë që ju doni të kërkoni dhe të hyjë në afat. Për shkak të trafikut të lartë janë probleme ndonjëherë të jetë e mundur të vogla kur të ngarkesës dhe faqet shpejtësi. Një tjetër motor kërkimi i madh dhe që gjithashtu isohunt.com terma shumë të mirë kërkimi dhe është shumë e shpejtë. Ne rekomandojmë gjithashtu torrentscan.com. Në këtë faqe ju do të gjeni disa motorë kërkimi, thjesht shkruani afat e kërkimit tuaj në anën e majtë dhe zgjidhni një nga motorët e kërkimit.
> Numri i telefonit në mënyrë që të lëvizë në një tjetër ofrues
> A Kështu ju do të shihni një listë të zgjerimeve që ju mund të mbani mend dosjen tuaj Pas zgjedhjes formatin e dëshiruar, mos harroni imazhin duke klikuar.. . Laptop për Fëmijë
> Instalimi i kartës së rrjetit - Si për të instaluar një kartë rrjeti
> Si për të ngritur router wireless
> .! Si të instaloj Windows 7
> Si për të bllokuar Facebook - Facebook bllokuar
> Cili është çelësi tab, çelësat funksion kartela, çelësat në tastierë
> Si për të pastruar kompjuterin tuaj nga viruset
> Si të konvertohet rreshtave kolonave dhe anasjelltas në Excel | Libri Kompjuter
> .. Si për të zgjedhur telefonin celular të mirë merret nga operatori i rrjetit
> Cili është dallimi në mes internet dhe intranet, në intranet, në mënyrë që në internet
> Si për të kaluar në DC + + Direct Connect Plus Plus së bashku me të gjitha dosjet dhe cilësimet për një kompjuter tjetër
> LG KC910 Renoir - kamera 8MP, WLAN, 3G, të gjitha në një vend
> Avantazhet e pozicionimin web
> . Si të bashkëngjitni fotografi të postës ​​
> Rekomandime për lojra PC, lojërat më të mira për PC, lista e lojrave të mira ndonjëherë për PC
> Si për format USB - memorie USB Format a
> Lojra mira për Wii, lista e mirë games, nintendo wii games
> Si të çaktivizoni zëri, TMobile, çaktivizuar zëri, si Voice Mail Jo Ne
> . Si për të hequr virusin