Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Multimedial

Pajisje të kompjuterizuar dhe elektronike, media, kamera, regjistruesit audio dhe video, instalimin TV, DVD, Bluetooth - multimedia. Këshilla mbi hardware dhe software - pjesë kompjuterike, kompjutera laptop, riparimin dhe të sigurisë, programet e instalimit software. Këshilla për telefonat mobil - aplikacionet mobile, merret iphone, ofruesit telefonin celular, smartphones.

---------------------------------------------------------

Instalo Hard Drive - Si të instaloj një hard disk

Ju keni vendosur për të blerë Hard Drive, dhe ju nuk e dini se si ta instaloni atë? Këtu janë disa udhëzime të shkurtra se si ta instaloni Disk.Prije Hard ju vendosni të blini kontrolluar Hard Disk nëse motherboard juaj e disqet SATA lidhjeJu keni vendosur për të blerë Hard Drive, dhe ju nuk e dini se si ta instaloni atë? Këtu janë disa udhëzime të shkurtra si të instaloni Hard Disk. Para se të vendosni të blini kontrolluar Hard Disk nëse motherboard juaj e disqet SATA lidhje. Kjo është veçanërisht e rëndësishme nëse ju keni një kompjuter të vjetër. Kontrolloni thjeshtë është për të hapur anët e rrethuar dhe sigurohuni disk ekzistuese lidhur me një kabllo bord të gjerë ose të ngushtë. SATA lidhës Në qoftë se kjo është një gjerë-line, kjo është një port SATA që tani është gjithnjë e vështirë për të gjetur, por ekziston mundësia që, pavarësisht nga bordi reja mbështet SATA port prandaj sigurohuni që ju bordin e një vend i caktuar për një ndërfaqe SATA. Pas blerjes disk off kompjuterit nga pushteti dhe të hapur anët e shasi. Fut diskun në një hapësirë ​​të lirë e cila është projektuar për të përzënë në qoftë se ju lënë më shumë hapësirë ​​në mes të shtresë e jashtme dhe ka ndërtuar tashmë një drejtim të ri të ketë ftohje të mirë. ATA lidhës Lidheni kabllon e energjisë nga motherboard për të përzënë dhe bashkëngjitni vida që do ta mbajë atë. Kthejeni në kompjuter dhe shtypni tastin DELETE për të hyrë në BIOS. I pari në listën e Standard CMOS Setup, klikoni mbi të dhe sigurohuni që sistemin tuaj njeh drejtim të ri. Në qoftë se sistemi nuk e shohin atë klikoni mbi arratisjes dhe zgjidhni IDE HDD Auto zbulimit. Kur sistemi i gjen një disk, zgjidhni Save dhe Exit. Kompjuteri do të rifillojë dhe nëse përdoret si një makinë e mesme, pasi Windows fillon lart, klikoni në drejtim të ri dhe të drejtën-click, zgjidhni Format (zgjidhni NTFS).
> Telefonat celular të mirë 2010 - touch pagesë Mobile
> .! Si vajzë smuvati nëpërmjet facebook
> Si të dërgoni një faks nga kompjuteri juaj
> Si të shkruanillahu CV Curriculum Vitae. udhëzime me shembull
> . Si të përdorni teleskop
> Kodet për Call of Duty 4 - COD4 kode
> ... Si për të transferuar muzikën për iPhone
> . Si të josh një vajzë nëpërmjet facebook
> LG KC910 Renoir - kamera 8MP, WLAN, 3G, të gjitha në një vend
> Lojra mira për listën iPad së lojrave të lartë për iPad, aplikimi iPad
> Si e bën një qark elektrik |? Inxhinieri elektrike
> Si për të zëvendësuar Notepadi vjetër | Libri Kompjuter
> . Si për të transferuar tekst nga latinishtja në dhe anasjelltas
> Phones më të shtrenjtë Mobile në botë - mobitelii luksoze
> Cili është çelësi tab, çelësat funksion kartela, çelësat në tastierë
> Si për format USB - memorie USB Format a
> . Si për të bërë faqet web
> Si për të bërë një shënim në Word
> . Si të regjistroheni për hosting lirë dhe domain për faqen
> Kodet për Mafia 2 - Mafia 2 PC kodet