Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Multimedial

Pajisje të kompjuterizuar dhe elektronike, media, kamera, regjistruesit audio dhe video, instalimin TV, DVD, Bluetooth - multimedia. Këshilla mbi hardware dhe software - pjesë kompjuterike, kompjutera laptop, riparimin dhe të sigurisë, programet e instalimit software. Këshilla për telefonat mobil - aplikacionet mobile, merret iphone, ofruesit telefonin celular, smartphones.

---------------------------------------------------------

Format a Computer - Si të përzënë format

Formatimi i një konfigurim disk duke përdorur file sistemit Windows mund të ruajë të dhëna mbi tëHard disqet janë pajisjet primare magazinimit, dhe për përdorimin e tyre, ata duhet të jetë i formatuar. Formatimi i një konfigurim disk duke përdorur file sistemit Windows mund të ruajë të dhëna mbi të. Hard disqe në kompjuter të ri që tashmë kanë Windows formatuar. Nëse për zgjerimin e magazinimit të blerë një makinë të tjera, ju mund të kenë nevojë për reformat. Për format një hard disk dhe reinstall Windows, insert disk instalimi Windows (kjo quhet zakonisht drejtuar disk instalimi) dhe ristartoni kompjuterin. Gjatë instalimit, ju mund të ri-krijojë ndarje në hard disk dhe ri-formatuar, dhe pastaj riinstalo Windows. Procedura do të fshihet të gjitha dosjet tuaja dhe programet edhe para se të kthehet deri të dhënat dhe fotografi të programit.
> Cili është dallimi në mes internet dhe intranet, në intranet, në mënyrë që në internet
> Si duhet të regjistrohen në kompakt disk CD |? Kompjuter
> Telefonat celularë që mbështesin Skype - Skype në telefonin tuaj celular
> . Si për të mbrojtur Facebook llogarinë tuaj
> Lojra mira për Wii, lista e mirë games, nintendo wii games
> Si të jetë më produktiv kur përdorin email |? Web
> Si te I aktivizuar AVG antivirus
> Si të krijoni një blog
> Phones Top Android
> .. Si për të zgjedhur telefonin celular të mirë merret nga operatori i rrjetit
> Çfarë është një rekord CNAME në konfigurimin e DNS server
> Si për të pastruar kompjuterin tuaj fshini të gjitha dosjet para se të japë dorëheqjen
> Si të dërgoni një faks nga kompjuteri juaj
> Nokia E52 në Symbian OS, të ngjashme me Nokia E55
> Çfarë është e nevojshme për qasje në internet, pajisjet e internetit, prezantimin e internetit
> Fuqia për kompjuter - Furnizimi me energji elektrike për PC
> Si të çaktivizoni zëri, TMobile, çaktivizuar zëri, si Voice Mail Jo Ne
> Si për të bërë telefonata falas me Gmail |? Web
> Si për të zëvendësuar Notepadi vjetër | Libri Kompjuter
> alternativë e lirë për Photoshop