Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

Multimedial

Pajisje të kompjuterizuar dhe elektronike, media, kamera, regjistruesit audio dhe video, instalimin TV, DVD, Bluetooth - multimedia. Këshilla mbi hardware dhe software - pjesë kompjuterike, kompjutera laptop, riparimin dhe të sigurisë, programet e instalimit software. Këshilla për telefonat mobil - aplikacionet mobile, merret iphone, ofruesit telefonin celular, smartphones.

---------------------------------------------------------

Samsung S9110: Një orë dhe një telefon celular në një

Me siguri ju kujtohet vegël legjendare në formën e parë të cilën e quajti Michael makinën e tij në serinë kult Knight Rider. Për të njohurive tona askush nuk ka arritur të shpikë një produkt të ngjashëm që do të funksionojë në realitet, por Samsung ka ofruar një alternativë e mirëMe siguri ju kujtohet vegël legjendare në formën e parë të cilën e quajti Michael makinën e tij në serinë kult Knight Rider. Për të njohurive tona askush nuk ka arritur të shpikë një produkt të ngjashëm që do të funksionojë në realitet, por Samsung ka ofruar një alternativë e mirë - thinnest orë dore-mobile në botë. Modeli i njohur si S9110 nuk mund të thërrasë makinën tuaj për të ardhur tju marr, por ajo mund të mjaft normale që të bëni thirrje telefonike. Për të qenë në gjendje për të folur normalisht ndodhin Gjuha ndërtuar, dhe nëse ju nuk doni që gjithsesi pranë jush hutuar kalimtarët duke dëgjuar bisedën tuaj, e keni blerë një kufje Bluetooth. Ekranin e 1,76-inch touch ekran, trashësia e orë është 12 milimetra, dhe një nga gjërat më interesante është sync Outlook. Ajo ka 40 MB memorie të brendshme, dhe është mbështetur dhe të luajë MP3 files. Dielli është bërë prej çeliku inox, dhe rehati në dorën tuaj duhet të sigurojë një rrip lëkure.
> Si për të transferuar foto nga telefoni në kompjuter - Transferimi fotografi nga telefoni në kompjuter
> Çfarë është email alias
> Si zbuluar elektricitetin |? Inxhinieri elektrike
> I JaduGadu se si të aktivizoni telefonin dhe ku mund të merrni një fjalëkalim dhe MSN Messenger MSN Messenger Unë mendoj se ajo duhet të regjistrohet diku
> . Si të përdorni Photoshop
> Sa MB është një Gigabyte gigabajt dhe megabajt, e gigabajt kilobyte pëlqeu
> Sa shpejt lëviz shëndoshë |? Video Audio
> Lojra mira për Listat, të lira lojra falas, aplikimet argëtuese per celular
> Si mund të fshij llogarinë time tani?
> Si për të bërë email adresën
> Si për të rregulluar disk gërvishtem
> . Si të instaloj Windows 7
> paund në kursin e këmbimit, norma e funt kundër kuna, vlera e paundit në kuna
> Mobile ra në ujë
> Cili është dallimi në mes të të dhënave dhe informatave, e cila është informacioni dhe çfarë informacioni
> Cili është shëndoshë e parë e regjistruar |? Video Audio
> GPRS mobil
> . Si të josh një vajzë nëpërmjet facebook
> Si bëri në internet |? Web
> Si për të regjistruar në kasetë |? Video Audio