Këshilla të mira për jetën e përditshme

Home Artikuj Gjuhë

I llojllojshëm

Kategoria Ndryshme përfshin përmbajtjen nga sferat e ndryshme të jetës. Këtu ju mund të gjeni këshilla për sport, para artit, ... Cilat janë përfitimet shëndetësore të ecje të shpejtë, terapi rekreative, komunikim dhe interesave të ndryshme.

---------------------------------------------------------

Menstruacioneve pas lindjes

Nga mungesa e ofrimit të menstruacioneve, pasi është për shkak të sekretimit të vazhdueshëm të Hormoni hormoneve. Ajo pengon (frenat) sekretimin e hormoneve të hipofizës gonadotropnih me një mungesë konsekuent e sekretimit të hormoneve steroide ovarian (estradiol dhe progesterone)Nga mungesa e ofrimit të menstruacioneve, pasi është për shkak të sekretimit të vazhdueshëm të Hormoni hormoneve. Ajo pengon (frenat) sekretimin e hormoneve të hipofizës gonadotropnih me një mungesë konsekuent e sekretimit të hormoneve steroide ovarian (estradiol dhe progesterone). Pasojë e kësaj situatë është sekretimit të qumështit. Gratë që janë me fëmijë në gji dhe amenoroične ata kanë një mbrojtje natyrore kontraceptive, me kusht që ajo mban ritmin e laktacionit. Pra, ne e dimë se nëse gratë gji për të paktën 6 herë në ditë, duke përfshirë ushqimin natën, zakonisht nuk mund të marrë barrë. Amenorrhea ose mungesa e menstruacioneve respektivisht si pasojë e sekretimit të Hormoni mund të marrë deri në dy vjet, në varësi të të ushqyerit e nënës, gjiri intensitet dhe në fillim të fillimit për të ushqyer të fetusit. Është e rëndësishme të theksohet se fekondimi mund të ndodhë para se të periudhës së parë. Gji i rrallë (më pak se 6 herë në ditë) dhe / ose natën pa gji nuk ofron mbrojtje kontraceptive. Nëse një grua është gji gji apo të shkurtër, menstruacionet e para duket si fillim si 6 javë pas lindjes. Edhe 3-10 për qind e grave që gji të dobët dhe të shtojcave fëmijët të mbetur shtatzënë para se të periudhës së parë, për shkak se mbi 50 për qind e menarche paraprin ovulacionit.
> Arsimi i fëmijëve, si për të zhvilluar vetëbesimin
> kultura miken dhe karakteristikat e qyteteve
> Tabela dekorim
> Si te zgjidhni një rroba banje
> Si të kalojnë me shpejtësi gunga
> Si të rritet përshtatshëm ikjes dhe instalim ngrohës uji
> Si mund të teshtij |? Biologji
> kërmilli Kushtet e
> Ushqim për një sistem të fortë imunitar
> .. për të rënë dakord Aries dhe Libra
> Blerja e një apartament nëpërmjet agjencisë tonë dhe agjentët e pasurive të patundshme komisionit
> Llamba kompakte fluoreshente dritë dhe si për të ruajtur të energjisë elektrike
> frenat e reja si për të marrë ato për të hipur në jastëk ndryshon, disk, nofulla
> Si Eve e Vitit të Ri në kërkim sexy, dhe se ju jeni të nxehtë
> Cilat vende i përkasin në Ballkan, vendet e Ballkan
> Si për të shkurtuar dërgon Sisak për një fytyrë ovale, të rrumbullakta dhe të përballet me një fytyrë katrore
> Si të përdorni tufë në një makinë gabimi standard
> Sa është ora në Moskë, Rusi në atë kohë, zona kohore në Rusi
> Thelbësore Oil Tea Tree naftës për lëkurë
> Shaka për të gënjeshtrave prill